Zeeman panty reclame krijgt complimenten

zeemanOpnieuw komt de Zeeman met iets bijzonders.

Eerder kwamen ze al met reclame met gewone modellen. De vader van een klasgenootje van mijn middelste dochter deed bijvoorbeeld mee! En afgelopen jaar kwamen ze met een prachtige trouwjurk voor een echte Zeeman prijs.

Zeeman pantyreclame

Dit keer is het hun pantyreclame die de aandacht trekt over de hele wereld. Het Amerikaanse tijdschrift Glamour schrijft:

‘The Dutch have bested the United States in most respects: health care, sex education, hilarious-sounding pastry names. And now, the Dutch have put American lingerie commercials to shame as well with an ad for tights that showcases a wide range of models’ bodies—including, and perhaps most importantly, a model with a prosthetic leg.’

Had je de Zeeman panty reclame nog niet gezien?

Wat opvalt aan de Zeeman panty reclame is dat er vrouwen in alle leeftijden, vormen en maten in voorkomen.

Praktische informatie over de Zeeman panty’s

De Zeeman panty reclame gaat over hun Lady Fit panty. Deze panty kost maar 1,49. En je hebt er twee voor 2,50.

zeeman panty

De Lady Fit panty van Zeeman is verkrijgbaar in zeven kleuren: Vienna, Black, Gypsy, Brown, Café, Navy en Graphite. Ik gruwel van panty’s, maar ook ik heb de Lady Fit panty van de Zeeman wel eens gekocht als ik echt geen andere keus had dan een panty te dragen. De kleur Vienna is dan mijn favoriet.

Kenmerken van de Lady Fit panty van Zeeman

 • Het is een hoog model. De panty komt hoog op je buik.
 • Hij is versterkt in het kruis.
 • Er zit een mooie glans op.
 • Teenstukken zijn versterkt.
 • Er zit lycra in, waardoor hij lekker soepel is.

Het fijnste aan de Lady Fit panty van de Zeeman vind ik de prijs. Je kunt gerust 4 exemplaren inslaan, en dan ben je nog maar 5,- kwijt. En dan heb je tenminste reserve voor als er eentje kapot gaat.

N.B. Het schijnt dat panty’s sterker worden als je ze eerst een nachtje in de diepvries legt.

De prijs van panty’s

Dat de 15 denier panty’s van de Zeeman goedkoop zijn, mag duidelijk zijn.  Maar ik was wel benieuwd wat de duurste panty kost. Dus typte ik bij beslist.nl ‘panty’ in. De duurste panty die je dan tegenkomt is er eentje van Woolford ad 100,-. Maar daar bleek 75% wol in te zitten, dus dat vond ik meer een maillot. De daarop volgende is een panty van Falke ad 59,95.

Bij de Action kwam ik panty’s tegen voor 1,49. Maar die zijn 40 denier, en dus vrij dik en niet te vergelijken met de 15 denier panty van de Zeeman. Bij de Hema kost een 15 denier panty 2,-.

Draag jij panty’s? En welk merk, en hoeveel denier vind je het fijnst?

43 Responses to Zeeman panty reclame krijgt complimenten

 1. Ik heb wel party’s nodig maar kan nooit de goede kleur vinden meestal zijn ze te donker… draag niet zo heel vaak panty’s, maar aks ik er een nodig heb blijkt dat er al een ladder inzit…Deze lijken mij het proberen waard ik ga kijken!

 2. Ik deel jouw panty-aversie.

  Ik draag altijd zwarte leggings onder mijn rokjes. Wellicht niet net zo charmant maar wel veel comfortabeler en warmer, dus ze doen het er maar mee 😛

 3. Hier ook iemand met panty aversie. Opgelopen als kind toen ik een ongelooflijke hekel had aan die kriebelende maillots. In ee legging zul je me ook nooit zien.
  Die reclame heb ik gezien. Eigenlijk had ik er niet zo over nagedacht, maar leuk dat ze complimenten krijgen.

 4. Ik draag geen panty’s, maar ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar de “hilarious-sounding pastry names”, haha !
  Greetje54

 5. Ik heb heel lang pantys gedragen, maar ik sloop ze altijd. Dus ben ik een aantal jaren geleden overgestapt op legging van de HEMA. De opaque legging en pantys zijn dik, lekker warm en ze blijven heel.
  Maar na die reclame van de zeeman ga ik toch eens hun panty uitproberen. Het staat wel mooi een panty.

 6. Ik ben ook enthousiast over de reclame. Spreekt me gelijk aan en de prijs ook uiteraard. Ben wel benieuwd hoe lang ze mee gaan. Normaal koop ik die van een duurder merk en wissel ik dit af met een primark panty. Ga ze toch eens proberen.

 7. Ik draag veel panty’s. (In de winter niet, dan heb ik dikkere panty van 80 denier.) Vaak van de Hema, die van de Zeeman vind ik wel mooi maar heb er heel snel een ladder in…meestal dezelfde dag al! en die van de Hema gaan toch echt soms meer dan een week mee…

 8. Ik heb jaren geleden besloten om nooit meer panty’s en maillots te dragen. Ik heb problemen met het afzakkende kruis. Nu ik het zo zie staan, hahaha. In ieder geval helpt een extra broekje eroverheen niet, wat een gesjor.
  Ik vind de reclame prachtig en wat jammer dat zo gewoon zo bijzonder blijkt te zijn. Wat mij betreft hangen ze de bushokjes er vol mee en niet meer met onnatuurlijke modellen met veel te dure bh’s.

 9. Ik draag al zo lang ik me kan herinneren deze panty’s! En dat is toch al wel weer een jaar of 20.
  Ze blijven mooi en zijn vaak na 1 keer dragen nog heel, dus kunnen ze weer een ronde mee 🙂 ik heb de vienna en de graphite/black.

  • In de zomer heb ik ook het liefst blote benen. Trouwens, in de winter ook… Maar ja, dan wordt het op een gegeven moment echt te koud. Dan schakel ik meestal over op leggings tot net over de knie.

 10. Ik draag heel veel panties omdat broeken me vaak te kort zijn. Met lange benen zijn rokken en jurkjes dan een leukere optie. Meestal koop ik ze bij de Hema omdat die hele lange benen hebben. Na het zien van deze reclame heb ik ook 2 paar Zeeman panties gekocht…nu nog testen of de benen lang genoeg zijn 😉 Sowiso ben ik wel Zeeman fan, ze hebben echt leuke, betaalbaren mode van goede kwaliteit en veel in mijn maat 48!

 11. Ik draag in de winter onder een jurk graag panties…… altijd 60 of 80 denier….. leuk laarsje erbij…… klaar! Ik die jaaaaaaren met die dingen dus de prijs van 8 of 10 euro hap ik er makkelijk uit. Mijn dochter draagt ze tegen de kou op de fiets onder haar jeans……

 12. Ik vind panty’s erg lastig, want heb lange en daarnaast flink dikke benen. Als je dan panty’s vind die daar om heen passen zonder meteen te ladderen, zit er doorgaans een bil/buikstuk op tot aan mijn oksels, en de rest van mijn lijf is normaal.
  Ik overweeg daarom kousen, maar moet me over de drempel heen helpen om een gordel te kopen. Ik wil namelijk een comfortabele, niet eentje met strikjes, kant of frutsels. Ik kijk er tegen op om naar een speciaalzaak te gaan.
  In de UK zit een speciaalzaak voor grote maten pantys, die verzendt ook naar NL

 13. Panty’s, omdat zelfs rauw gehakt er beter uitziet met een hoesje. Dat was wat mijn oom riep toen ik de eerste keer die krengen aanmoest. Vervolgens hielp hij me met het gebaksvorkje gaten te maken zodat ik maar met blote benen moest.

  De eerstvolgende keer met een panty was omdat ik me had laten aanpraten dat dat moet onder je trouwjurk. Ik had mijn stayupkousen aan, mijn onderbroek met kant onder aan het been erover en draaide me om voor de patticoat, ladder. Nieuwe kous. Enfin ik was nadat ik de eerste keer in de auto stapte helemaal klaar met de kousen, maar goed ook want ik had zes paar versleten. De rest van de dag had ik geen kousen, vreselijke trouwzonde schijnt.

  Wat mij betreft is de volgende keer tussen zes plankjes. Ik haat dat gekleef aan mijn benen, de hitte doordat het niet ademt, de kou als je zweet, dat gevoel op je huid, die glans op benen, die vreselijke bejaardenlookalike benen. Het geluid als iemands benen elkaar raken met een panty ertussen.

  Het enige waar ik af en toe een spotgoedkope panty voor koop is om de muggen van de auto te wassen, daar is het perfect voor. Tot je een keer een zandkorrel of een schroefje raakt en de boel oplost euh laddert.

 14. De reclames van Zeeman vind ik geweldig, ik ga alleen nooit naar de winkel toe 😉 Vergeet het steeds….
  En ik heb een gruwelijke hekel aan een panty, ik ben de uitvinder van de legging eeuwig dankbaar met mijn 1.80 cm, eindelijk geen kruis halverwege mijn dijen 🙂

 15. Ik ben niet echt van de rokjes en jurkjes, maar als ik er dan al eens één draag… Dan zeker met een panty eronder! De panty’s van de zeeman zijn naast dat ze goedkoop zijn ook nog eens fijn! Wel koop ik panty’s altijd een paar maten te groot, dan heb je minder last van afzakken en zit het minder strak, wat zorgt voor minder ladders.

 16. Die reclame is wat mij betreft de beste van 2016. Als ik panty’s draag, dan soms de gypsy van de Zeeman. Die draad ik dan onder gaatjespanty’s zodat het minder koud is. Maar meestal koop ik ze in felle kleuren, met print of in het zwart van de Primark.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.