Wratten: afwachten is vaak het beste

waterwratjesHuisarts Sjoerd Bruggink boog zich maar liefst 5 jaar over wratten, en concludeerde: vaak is afwachten zo gek nog niet.

Lees er meer over op mijn blog over waterwratjes!

(Ja, die heb ik ook nog ; )

Similar Posts

8 Comments

 1. zal ongetwijfeld, maar maak dat een puber maar eens wijs vooral als zon wrat op een opvallende plek zit, na verschillende producten te hebben geprobeerd die als nadeel hebben dat ze nogal pijnlijk zijn, kwam een buurvrouw met druppels van dr, vogel aan, die neem je in en als de wrat klein is ,is hij met een dag of 3 weg, pijnloos.

 2. Toch was ik blij dat ze destijds bij mijn dochter heel snel zijn weggehaald, je kunt er anders namelijk lelijke littekens van overhouden hoor… is mij verteld tenminste…
  Ik wens je een heerlijk moederdagweekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

 3. Gymmen zonder schoenen is vooral heel gevaarlijk! Bang voor wratten ben ik nooit geweest. Bij onze dochter ook nu pas na jaren verdwenen. Geduld is dus een schone zaak.

 4. Aan de zijkant van mijn duim had ik jaren geleden een dikke wrat. Ik bond er een draadje om en na verloop van tijd viel de wrat eraf en kwam niet terug. De plant stinkende gouwe is ook geschikt al is het niet pijnloos.

 5. Afplakken met zelfklevende aluminiumfolie (verkrijgbaar bij doehetzelfwinkels en soms bij Aldi en Lidl) wil ook nog wel eens helpen. Weet ik onder andere uit eigen ervaring.

 6. mijn zoon had flink last van diverse wratjes en zelfs het “weg branden”bij de huisarts had geen resultaat.
  Wat wel hielp; een paar dagen kleurloze nagellak erop smeren! Ze zijn allemaal verdwenen en nooit meer terug gekomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.