Woordenwolk van rouw

rouw

Rouw doet van alles met een mens.

Allerlei gedachten en gevoelens tuimelen door elkaar.

Ik deed een greep in het tumult in mij, en maakte daarvan een woordenwolk van rouw.

Similar Posts

22 Comments

  1. En ik heb het vermoeden dat ze dat niet eens allemaal zijn. In mijn woordenwolk voor jou staat vooral ‘machteloos’ want het is heel rot dat ik (of wij hier) zo weinig voor jullie kunnen doen. Veel sterkte maar weer.

    1. Het is inderdaad maar een greep uit alle tuimelende emoties en gedachten. Maar jullie medeleven doet beslist heel veel. Het helpt echt. In die zin zijn jullie niet machteloos, en ik kan niet genoeg zeggen hoe blij ik ben met jullie reacties.

  2. Dat is allemaal wel herkenbaar. Ik ben na het overlijden van onze zoon 7 kilo in heel korte tijd afgevallen. Ik kon geen hap door mijn keel krijgen. En daarnaast kwamen er heel veel gevoelens op ons af die we niet kenden. We hebben wel meer met sterfgevallen te maken gehad, maar dit was zo totaal anders. Ik heb ook wekenlang vrijwel niet geslapen en na 6 weken kreeg ik slaapmedicatie voorgeschreven. Daarvan nam ik 1 pil in de week zodat ik 1 nacht per week doorsliep. Het is heel erg heftig allemaal en het is goed dat je hier deze emoties benoemt.
    Sterkte xxx

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.