Zuinig Huishouden

Woordenboeken voor maar 2,99

Ik neem net de folders door, en zag in de Aldi-folder dat ze morgen woordenboeken hebben voor maar 2,99!!!

Dus voor iedereen die woordenboeken wil kopen, dit is echt een koopje.

Neem een email abonnement!

Similar Posts

5 Comments

  1. Dat is inderdaad een koopje, maar let op: dit soort woordenboeken zijn vaak niet geschikt voor gebruik op de middelbare school. Veel staat er namelijk niet in. Misschien dat ze in de afgelopen jaren verbeterd zijn, maar je kunt dan beter uitkijken naar afgeprijsde (of 2e handse) Prisma/Kramer/Van Dale exemplaren.

  2. Ook net gekocht (NL), de overige NL-EN/FR/DU bij de Action. De bedroevende non-informatie van Action over eventuele nalevering van het ontbrekende NL boek, heeft mij naar Aldi gedreven….
    Ik had gegoogled en op een forum juist gelezen dat de meeste kinderen die woordenboeken nauwelijks gebruiken in de onderbouw. Ik heb afgesproken met mijn zoon (start ook in brugklas gymnasium) dat, zodra hij een woord niet kan vinden dat wel in de “reguliere” boeken staat, hij meteen nieuwe krijgt. Ik ben benieuwd!!

  3. Ik heb Fr-Nederland, Nederlands-Fr, en Nederlands gehaald bij de Action. Voor het geval mijn jongste dochter ze op het gymnasium tóch nodig heeft.

    In mei heb ik namelijk gebaald toen mijn oudste voor haar eindexamen Duits, Duitse woordenboeken moest hebben, en ik het volle pond moest betalen.

    Ik ben net als jij, Anonymous, benieuwd of in deze goedkope varianten inderdaad bepaalde woorden niet staan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.