Winactie: waardebon van 75,- van Eyoba

winactieToch weer een winactie. Sommige voorstellen zijn zo leuk dat ik de administratieve rompslomp van een winactie voor lief neem.

Van online woonwinkel Eyoba mag ik namelijk een waardebon ter waarde van 75,- weggeven.

Eyoba: wat hebben ze te koop?

Eyoba is dus een online woonwinkel. Ze begonnen met designerstoelen, en verkopen nu ook meubels en accessoires. Het leuke vind ik dat ze ook een ‘stenen winkel’ hebben. Volgens mij is dat echt de toekomst voor winkels die willen overleven: een stenen winkel combineren met een online webshop. Zo kunnen mensen die het leuk vinden dingen in real life bekijken, maar je hebt tegelijkertijd de makkelijke optie om gewoon te winkelen vanuit huis.

Eetkamerstoelen

Ik heb er natuurlijk eerst een kijkje genomen, voordat ik instemde met de winactie, en ik moet zeggen dat ze erg leuke spullen verkopen. Hoewel sommige wel een beetje apart zijn. Zoals deze maffe stoel:

stoel
Deze stoel kost 345,-

Je maakt wel echt een statement met deze stoel ; ) En hij lijkt me erg geschikt om het gesprek op gang te krijgen.

Maar ze hebben ook eetkamerstoelen, waar ik echt dat gevoel van krijg van: ‘Wil ik! Wil ik!’ Zoals deze:

keukenstoel
Deze kost 99,-. Ik vind de kleur zo leuk. Het model trouwens ook.

En om deze moet ik glimlachen, ook al hoef ik hem niet te hebben:

stoel
Deze kost 89,-

Eyoba overig assortiment

Behalve stoelen vind je bij Eyoba ook bankstellen, lampen, kasten, bedden, kantoorspullen, fauteuils, kortom eigenlijk gewoon alles wat er is op woongebied. En dan is zo’n waardebon van 75,- natuurlijk niet gek! Ik heb de neiging om nog veel meer van hun producten in deze post te plakken om te laten zien, maar het is een stuk efficiënter als jezelf gaat kijken op www.eyoba.nl.

Praktische informatie over Eyoba

Eyoba is dus online te vinden, maar per 15-01-2016 hebben ze ook een stenen winkel aan de Ratio 39 te Duiven. Dus als je de waardebon wint, kun je hem ook ter plekke uitgeven : )

De winactie!

Goed, tijd voor de winactie! Ik gebruik daar weer Rafflecopter voor, want die vermindert de kans op menselijke fouten aanzienlijk.

Je kunt op drie manieren meedoen met de winactie. Hoe meer manieren je mee doet, hoe groter de winkans : )

a Rafflecopter giveaway

Wanneer hoor ik of ik heb gewonnen?

Deze winactie loopt één week. Op 15 maart wordt de winnares op Huisvlijt bekend gemaakt.

Similar Posts

74 Comments

 1. Leuke actie Nicole, blij dat je dit op je neemt want ze hebben wel leuke spullen zo te zien, vooral die rode stoel met oor vind ik super! Ik doe dus graag mee.
  Alleen weet ik niet of mijn deelname door is gekomen want ging een beetje gek.

 2. Ik doe graag mee. Ik denk dat ik wel een leuke decoratie voor in huis wil hebben maar denk niet dat ze iets anders heeft, doe maar een gele stoel of een leuke lamp die zit best leuk uit. Eerst rustig kijken en tijd voor nemen.

 3. Eens kijken of het gaat lukken mee te doen, ik ken deze manier nog niet …
  Mijn zoon het hetzelfde als het merk, maar dan zonder “a”, hoe grappig is dat!
  Ik wil wel heel graag een leuke lamp voor mijn werkkamer, mocht ik winnen.

 4. Wat een leuke actie! Komende maand wordt mijn keuken helemaal gestript en nieuwe geplaatst en ik heb nog het een en ander nodig voor de inrichting. Misschien stoelen maar in ieder geval een lamp boven de tafel.

  Het is mij ook niet geheel duidelijk hoe mee te doen..
  Dit is in ieder geval 1 reactie en ik heb de FB aangeklikt. Nu de 3e nog zoeken!.

 5. Wat een gave site! Ik had nog nooit gehoord van Eyoba, maar wat hebben ze daar ook leuke meubelen. Ik zou (denk ik) gaan voor iets in de tuin. Iets fleurigs of een ligstoel van Sit en joy.

 6. Wat leuk!!! Ik woon net sinds een aantal maandjes op mezelf dus dat shoptegoed zal super van pas komen! ;) Ik ben niet zo’n uhmmmm uitbundige huisinrichter om het zo maar even te noemen, de blotekontstoel zul je dus bv niet gaan vinden in mijn huis haha..
  Ik doe wel heel erg graag mee, dus alle verplichte stapjes doorlopen!
  Groetje ilsiee

 7. Kende ze niet, even snel rond gekeken op de website. Zag leuke dingen, daar ga ik vanavond eens rustig voor zitten. Oh en ik doe graag mee met de winactie ;-)

 8. Ik kende de site niet en heb even gekeken. Ziet er wel heel modern en mooi uit zeg. Wij zijn nog op zoek naar een boekenkast/vitrinekast. Daarnaast heb ik nog een nieuwe bureaustoel nodig. Kortom, ik ga een gokje wagen.

 9. Wat gaaf! Ze hebben een hele mooie ‘trap’ die ik graag wil hebben. Zo handig dat rafflcopter. Zo’n gedoe anders die win acties!

 10. Ik heb de eerste keer een fout emailadres opgegeven. Nk iov nl. Ik sta er dus twee maal in maar het eerste adres klopt niet.

 11. Wat ontzettend leuk!
  Ik heb al even rond gesnuffeld en ik zie erg veel leuke spullen. Daar wordt je toch een beetje hebberig van hahaha.
  Ik denk dat ik mooie tuin spullen ga uitzoeken als ik de gelukkige zou zijn.
  De tuin weer lekker zomer klaar maken, en weer gezellig maken.

 12. Hahaha die stoel is inderdaad een beetje maf :) Maar wat een leuke actie, en ze hebben inderdaad ook hele leuke spullen. Ik zou leuke accessoires uitzoeken zodat mijn woning er nog leuker en gezelliger gaat uitzien. :)

 13. Ik doe graag mee , de Box Pad buitenkussens van Sit en Joy zou ik graag hebben
  zouden geweldig staan op onze buitenbank

 14. Ik woon praktisch naast Duiven dus het lijkt me leuk om eens de winkel te bezoeken en dan ook met wat weg te gaan ;-) Ik doe mee! Ik like je op Facebook :)

 15. Iets ingevuld.
  Kun jij zien of het goed is.

  Hier wel wat aan vervanging toe .,leuke assesoires

 16. Het is een mooi gebaar van jullie om onder ons een shoptegoed twv 75 euro te verloten . Onze woonkamer heeft niet zo lang geleden een nieuwe look gekregen , deze cadeaubon zal daarom echt van pas komen , wij hebben nog allerlei decoratie /woonaccessoires nodig om onze woonkamer gezelliger te maken . Zal heel gelukkig zijn als ik deze cadeaubon mag winnen .

 17. Ik zou gaan voor deze staande spiegel! Ik heb nu geen spiegel waar ik mezelf helemaal in kan zien en dat lijkt me toch wel erg handig met outfits checken!

 18. Leuk ik doe mee. Ik zou een mooie fautuielle uitzoeken. dragon-chair-rood, Deze vind ik wel heel erg mooi.

 19. Een nieuwe staande lamp!
  Deze is gaaf, dan betaal ik wel wat bij… Lucide – Umbra Vloerlamp – Wit
  € 99,95)

 20. Jeetje, dan is nog eens een waardebon waar je wat mee kan als consuminderaar ;)!
  En gezien mijn post over 2e hands woonstijl kan ik wel een wat nieuws gebruiken.
  Ik vrees alleen wel dat ik er een dag voor uit moet trekken om iets uit te kunnen kiezen. Wat een leuk spul!

 21. Wat een mooie actie en wat een mooie artikelen heb ik gezien. Ik doe heel graag mee. Mocht ik de gelukkige zijn dan zou ik heel graag een mooie tafellamp willen.

 22. Wat een droomprijs! De collectie van Eyoba.nl is prachtig! Die ‘theekop-stoel’ heeft mijn hart al gestolen. Natuurlijk ook geliked en gedeeld op Facebook :)

 23. Oeh! Daar zitten wel erg leuke spullen bij.
  Zoals die klok met het tandiwl en kertting eronder

  Overigens vind ik de site van Ebola supertraag reageren, waardoor het plezier in rondsnuffelen sterk vermindert bij me.

 24. Wat hebben ze veel leuke en mooie dingen, zeg! Mijn oog viel meteen op deze geweldige bloempot: “LaForma – Yaspa B Plantenbak – Lichtgrijs”. Die zou ik sowieso uitkiezen en iets anders erbij zoeken wordt ook zeker geen probleem!

 25. Mijn dochter gaat volgend jaar naar de middelbare school. We gaan haar kamer dus binnenkort studeer-proef maken. Hiervoor hebben we een goede tafel/bureau en een leuke stoel nodig.
  Ik zie bij Ebola wel een heel leuk bureau. De te winnen bon zou een leuke korting geven!
  Ik hoop dat ik alle stappen goed heb doorlopen!

 26. Wat een leuke actie. Ik zou samen met mijn dochter wat leuke accessoires voor ons huis uitzoeken. Ze wil interieur designer worden en kan dan alvast mooi oefenen door leuke dingen bij elkaar te zoeken

 27. Een mooie lamp voor bovven de eettafel aangezien onze jongste daar met een mes tegenaan geslagen heeft omdat hij boos was op zijn broer. Nu hangen daar alleen nog wat scherven ;-)

 28. Ik ben bezig met het opknappen van mijn zoons kamer en bij Eyoba heb ik erg mooie plafondlampen gezien.

 29. Wat een prachtige items verkoopt Eyoba, je wordt er haast hebberig van! ;) Een tijdje terug kwam ik in een winkel een mooie, subtiele eyecatcher tegen, het bijzettafeltje ‘Handle’ van Zuiver. Met de waardebon zou ik heel graag dit leuke tafeltje van Nederlandse makelij in huis willen halen!

 30. Eyoba is echt zo’n leuke webwinkel! Ik kan dan ook het shoptegoed goed gebruiken om mijn woonkamer mee aan te kleden met een bijzettafel en wat accessoires. Lastig kiezen is het wel hoor, want ik zie zoveel moois; bijvoorbeeld de Kave Dione bijzettafel, de Zuiver Cumi bijzettafel of LaForma Lukas bijzettafel en zo kan ik nog wel even doorgaan, dus kortom ik maak heel heel heel graag kans op deze mooie prijs!
  Fijne avond en Groetjes,
  Lin

 31. Eetkamerstoelen, waar ik echt dat gevoel van krijg van: ‘Wil ik! Wil ik!’ zoals jij zegt wil ik ook!! Maar heb ook een prachtige tuinbank gezien..dus keuze heb je genoeg om te shoppen!

 32. Ze hebben mooie spullen, ik zal ze onthouden voor als we nieuwe stoelen nodig hebben voor de eettafel. De kinderen willen graag een zitzak, dus mocht ik de gelukkige zijn dan komt dat helemaal goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.