Win een kinderboekenpakket!

Gepost December 1, 2011 in Prijsvragen / 2 Comments

Ik weet dat het niet politiek correct is, maar bij kinderboeken denk ik vaak: ‘Dat zou ik ook best kunnen!’

Niettemin besef ik terdege dat kinderboeken schrijven een heus vak is, en niet zo gemakkelijk als het lijkt. Hoewel Sonja Bakker, Guusje Nederhorst, Daphne Deckers en Madonna er wel zo maar een paar uit hun mouw schudden.

Debora Zachiarasse begon als apotheker, maar hing haar apothekersjas aan de wilgen om van schrijven haar carrière te maken. En ik mag een boekenpakket van haar weggeven. Het zijn drie boeken voor kinderen vanaf 6 jaar, niveau AVI-M3.

Het zijn drie leuke, vrolijke en stevige boekjes.

Doe mee en win dit boekenpakket!

Wil je kansmaken op deze drie boeken, beantwoord dan de volgende vraag:

Vergroot hier je winkans!

Giveaways organiseren kan een heel gedoe zijn, maar dankzij Rafflecopter is het een stuk makkelijker geworden! Met Rafflecopter kun je op een heel makkelijke manier mensen de kans geven hun winkans te vergroten!

Door onderstaande dingen te doen, en dan aan te geven dat je ze hebt gedaan, vergroot je de kans om te winnen aanzienlijk!


Neem een email abonnement!


2 responses to “Win een kinderboekenpakket!

  1. Ik ben erg benieuwd naar de boeken van Deborah, ik had nog nooit van haar gehoord, en heb twee kinderen die zeker graag een boekje van haar zouden lezen (één in groep 3, en één in groep 4).
    Ik doe dus ook graag mee!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.