Wie wat opruimt, vindt wat

Deze zomervakantie mest ik telkens een kast uit. Niet elke dag, maar toch wel 2 per week. En moet je kijken wat ik terug heb gevonden:

bijenkorf

Ik kreeg deze cadeaukaart van een bedrijf waarmee ik heb samengewerkt. Er staat maar liefst 50,- op. Ik had die kaart zoo zorgvuldig opgeborgen, dat ik hem niet weer kon vinden. Dus wat een fijne verrassing toen ik hem tegenkwam in het ladenkastje onder mijn bureau toen ik het uitmestte.

Ik ga zo dadelijk dus eens lekker online shoppen bij de Bijenkorf : ) Wat zal ik toch eens gaan kopen!

Heb jij wel eens iets terug gevonden wat je voorgoed kwijt dacht te zijn?

Similar Posts

36 Comments

 1. Dat is een leuke vondst op een druilerige maandag :)
  Ik vind soms dingen terug op plekken waarvan ik me niet kan voorstellen dat ik ze daar echt heb opgeborgen.
  Ik ben benieuwd wat je gaat kopen van die bon.

 2. We waren de knuffel (DE knuffel…) van zoon een paar dagen kwijt en ik was bang dat hij echt weg was. Gelukkig bleek hij toch nog in huis te zijn. Het arme beest lag al dagen achter knel achter het bed…

 3. Ik vind gedurig spullen op plaatsen waar je het niet zou verwachten. Sleutels in de koelkast enzo :D Maar echt grote vondsten : nee, nog niet gehad. Al is die van jouw wel een leuke vondst he!

 4. Nog niet, ik ben wat dingen kwijt die ik hoop nog terug te vinden, dat wel. Onder andere wol en dingen waar ik mee bezig was, zo ook wat spullen van vroeger die mijn moeder voor me heeft gemaakt. Ik heb geen idee waar ze zijn al zegt mijn pa dat ze echt hier staan.. Maar ja, mijn appartement is 52m2, op hoeveel meer plekken kan het liggen dan waar ik al heb gekeken?

  1. Daar heb ik ook heel de boel al overhoop gehaald. Een heleboel wol en projecten waar ik mee bezig was zijnj ook kwijt. Als het nu 1 bol is kan ik me voorstellen dat hij ergens tussen gerold is, maar hele bakken? Ik heb toen ze hier de kozijnen kwamen vervangen veel naar m’n pa gedaan maar hij zegt dat het daar ook niet meer staat, ik vroeg al of z’n auto misschien een zwart gat heeft, haha. Wie weet waar het opduikt, als het maar opduikt!

 5. Dat zijn leuke verrassingen!
  Ik heb nog niet echt wat terug gevonden wat ik dacht kwijt te zijn. In ons nieuwe huis had ik al snel vaste plekken voor spullen.
  Wel ben ik een fietssleutel kwijt geraakt die toch echt in huis moet liggen. Want ik ben met de fiets thuis gekomen en daarna was ik hem ineens kwijt.
  Ik ga deze week de garage opruimen. Veel gaat naar het tuinhuis waar manlief planken in gemaakt heeft. Hopelijk vind ik dan die sleutel terug.

 6. Hahahaha, ja en of, dat is ontzettend fijn voor jou, shopze!

  Ik was laatst een oorbelletje verloren tijdens of na de douche, en een favoriet ook nog die ik nog niet zo lang had en droeg… van de week vond ik deze op het balkon terug na het ophangen van de was…. dat was heel apart, zo’n klein stekertje… heb ze van het weekend kunnen dragen, waarom ik ze eigenlijk ook gekocht had zo’n 2 maanden terug. ;-)

  X

 7. Wat een leuke vondst!!! Veel plezier ermee, ik ben benieuwd wat je ervoor gaat kopen, het is toch een erg leuk bedrag :)

  Ik ben eigenlijk nog nooit iets kwijt geweest, best erg eigenlijk :), dan kan ik ook niet blij zijn als ik het vindt :P

 8. Jammer genoeg regelmatig. Ik heb er een hekel aan wanneer ik mijn plannen moet veranderen omdat ik iets niet vind. Geschenkbonnen doe ik meestal direct op, ik ben altijd bang dat ik er maar terug ga aan denken tegen de vervaldatum.
  Deze week een drankjeton terug gevonden in mijn auto. Ma was hem een tijdje geleden verloren. Bleek dat toch wel in mijn auto te zijn,

  1. Als het zelfs je plannen in de war stuurt is het inderdaad heel vervelend. Zo was ik in het voorjaar mijn autosleutel kwijt toen ik met mijn middelste zoon naar de fysiotherapeut moest. Dat was echt supervervelend.

   Wat is een drankjeton?

 9. Wat goed dat je je kasten opruimt! Je werd er meteen goed voor beloond!
  Mijn man heeft een keer mijn bankpasje erg goed opgeruimd. Hij had nogal haast toen hij dat deed omdat hij was gebeld vanuit het ziekenhuis dat ik een spoedkeizersnee zou krijgen. Ik moest een nieuw bankpasje aanvragen. We vonden het oude pasje een paar jaar later terug bij een verhuizing, mijn man had het onder de computerkast geschoven! Mijn man kwam trouwens wel op tijd in het ziekenhuis en onze zoon is nu 20!

  1. Het is hem vergeven : )
   Ik kan me voorstellen dat hij gespannen was op zo’n moment. Grappig dat hij hem onder de computerkast had geschoven. Wel een veilige opruimplek! Dat blijkt.

 10. Een gouden oorsteker, na vijf jaar. Ik bleek steeds te denken dat ik er maar eentje had, maar er waren er twee, in verschillende vakjes van de sieradenkist. Hoe dom kun je zijn?
  Ik hoop nu op een vergelijkbare vondst nu ik (al ettelijke maanden) een mooie hanger kwijt ben. Maar ik denk dat die door de katten is kwijtgespeeld onder een kast of in een voeg. En zo grondig schoonmaken doe ik nu ook weer niet… Ik kijk wel iedere keer de stofzuiger na (een D.yson) of ie er misschien in zit.

 11. Dat is nog eens een mooie vondst. En wordt gelijk goed besteed.

  Ik heb dat ook gehad met een cadeaukaart van de hema en mijn credit kaart.
  Ik had ze zo goed opgeborgen dat ik ze niet meer kon vinden. Mijn creditkaart kwam na 4 maanden tevoorschijn en de hema cadeaukaart pas na 9 maanden.

  Ik ben regelmatig dingen kwijt omdat ik niet meer weet waar ik ze opgeborgen heb. En ik heb het idee dat het alleen maar erger wordt.

 12. Ik had vorige week maandag iets teruggevonden wat van iemand anders was. Vandaag was ik in de buurt, en heb ik het teruggebracht en even wat thee geleut. Win-win!

 13. Wat leuk dat je die hebt teruggevonden! En iets leuks gekocht? Ik bewaar cadeaukaarten altijd in mijn tas, heb ik ze gelijk bij :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.