Wie wat bewaart heeft wat

189099b2 8ea2 4e4d bab2 c7bfe721b297 335caa4d 158c 4ba4 94b9 c524700b249f

Na mijn succesvolle bezoek aan de mondhygiënist vanochtend, zat ik tevreden voor mij uit te mijmeren bij mijn dagelijkse kopje koffie.

Ineens bedacht ik me dat het bijna Pasen is, en dat dit eigenlijk een beetje langs me heen lijkt te gaan.

Maar toen herinnerde ik me iets!

Mijn groene paashaasje!

Wie wat bewaart heeft wat!

Ooit gekocht, verblijft hij meestal op de bodem van mijn bloemenvaas.

paashaas
Och, kijk hem daar zitten….

Alleen rondom Pasen haal ik hem eruit.

Bij deze!

Ren paashaasje, ren als de wind!

Of niet.

Hoe ervaar jij de aanloop naar Pasen?

Similar Posts

15 Comments

 1. Meteen een mooie reden om de kan ook eens lekker af te wassen en de bloemetjes heel even door t sop te halen dan ziet het er allemaal weer lekker fris uit!

 2. nou, om de een of andere manier moet ik altijd aan je denken als ik een chocoladepaashaas zie.
  dan zie ik in mijn hoofd er een met een hap er uit.

 3. Ik hoef weinig te doen. Een zakje paaseitjes heb ik al, meestal eten we er dan een paar en vergeten het weer. Kwam van vorig jaar ze maanden later weer tegen.
  Met kerst een kerststol gekocht en in plakken ingevroren en daar heb ik nog wat van dus we eten paasbrood van kerststol 😂

 4. Hahaha, wat een geinige plek om ‘m te bewaren. Ik leef er wel naartoe met bijeenkomsten van de kerk e.d. maar doe niets qua versiering in huis (wat ik met Kerst overigens ook niet doe, want ik vind het altijd ‘rommel’ in huis dan).

 5. Weet je er lag begin Januari al paasspul bij de A.ction en dan hoeft het voor mij al niet meer. Dat is zo jammer dat er zoveel verpest wordt. Als de aanloop kort is geniet ik veel meer van dit soort dingen. Paaseitjes in de maand van Pasen, pepernoten in December enz. Ik geniet wel van de recepten in de reclamefolders en de leuke foto’s, die knip ik vaak uit voor in mijn Journaal voor de maand April.

 6. Gezellig dat ie weer even uit zijn hol mag komen.
  Ik ben pas vandaag begonnen met het neerzetten van paastakken.
  Een tijdje terug las ik over de Stille Week voor Pasen. Ik ben me er een beetje over aan het inlezen en dat boeit me heel erg. Daardoor gaat de aanloop naar Pasen ook meer leven moet ik zeggen.

 7. Wat een goede opbergplek! Hij houdt een soort winterslaap. Ik heb de aanloop naar Pasen niet zo in de gaten eigenlijk. Ik vier niet echt Pasen. Hooguit een lekkere brunch/lunch met de kinders maar dat komt er dit jaar ook niet van, denk ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.