Wie niet waagt, wie niet wint

Schermafbeelding+2011 03 14+om+18.02.11

Soms moet je je nek durven uitsteken, en dus heb ik met trillende handjes het manuscript van mijn blog Berichten van Het Moederfront op TenPages.com gezet.

Wat is TenPages?

TenPages is een platform waar schrijvers hun werk kunnen publiceren, en bezoekers hun werk kunnen lezen, en eventueel ondersteunen. Dat ondersteunen kan door middel van het kopen van aandelen. Zo’n aandeel kost 5 euro per stuk, en als een schrijver 2000 aandelen heeft verkocht, wordt zijn of haar boek uitgegeven door een officiële uitgeverij.

Word aandeelhouder

Het leuke als aandeelhouder is, dat je schrijvers kunt steunen, en je waardering kunt laten blijken. En mocht de schrijver de 2000 aandelen niet halen, dan krijg je 4 euro terug van de oorspronkelijke investering van vijf euro. Maar haalt de schrijver de 2000 aandelen wel, dan deel jij als aandeelhouder in de winst!

Kortom: ik vind het een vrij briljant concept, en nadat ik al mijn moed had verzameld, heb ik mijn manuscript geplaatst.

Dus voor iedereen die wil investeren in een boek, of mij wil helpen Berichten van Het Moederfront tot een boek te maken, koop een aandeel!

Mijn eeuwige dankbaarheid krijg je er gratis bij.

Similar Posts

3 Comments

  1. Dapper van je. Het gaat je vast wel lukken. Toch even een kleine kritische noot. Wist je dat er internetuitgeverijen zijn waar je niets betaald? Bij Ten Page komt het er op neer dat er tienduizend euro betaald moet worden. Dat is best wel erg veel geld…..
    Maar dit niet om negatief over te komen, maar meer omdat ik het concept gewoon niet zo goed begrijp. Volgens mij is de bedenker hiervan briljant.

  2. @Merel: Op https://www.hetmoederbedrijf.com vind je zeven interviews van mij met vrouwen die hun boek hebben uitgegeven bij een internetuitgeverij. Dat heeft niet mijn voorkeur.

    @Monique: tuurlijk kun je reguliere uitgeverijen benaderen, maar die leiden helaas massaal aan het ‘Bekende Nederlander Syndroom’ als het gaat om columns over het moederschap!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.