Wie heeft last van de Fem video’s?

Schermafbeelding+2011 10 21+om+08.38.02

‘Men moet tenslotte etten hebben’ schreef ik als zevenjarige aan mijn moeder, toen ze een dagje vrij nam, en niet kookte. En ik voegde er overmoedig aan toe: ‘Dus vandaag kook ik!’

En omdat men inderdaad ‘etten moet hebben’ vind je op Huisvlijt regelmatig advertorials en Google Adsense. Sinds 1 oktober staan er ook twee video’s op, van FEM. Deze video’s horen geen geluid te maken, maar helaas schijnen ze dat bij veel mensen wel te doen!

Ik kan me jullie irritatie daarover helemaal voorstellen. Daarom wil ik graag inventariseren hoeveel mensen last hebben van het geluid. De video’s horen weliswaar te spelen, maar zonder geluid.

Welke browser en computersysteem?

En misschien kun je dan ook zeggen welke browser je gebruikt, en welk computersysteem? Wellicht beïnvloedt dat het afspelen van de video’s. Dan kan ik met die gegevens bij FEM aankloppen, en kunnen ze de instellingen wellicht aanpassen!

Want ik waardeer jullie bezoekjes aan Huisvlijt enorm!

b01e745fc56bd0c875d82ada990bb0a1

Similar Posts

38 Comments

 1. Ik heb er ook last van, weet niet wat ik heb. Ik denk Google Chrome. En ik kom dan van mijn blog waar ook muziek op zit dus dat gaat dan door elkaar. dus dan zet ik het geluid af maar dat vergeet je later weer. Nou ja..

 2. Ik heb er ook last van, normaal gesproken staat mijn geluid altijd uit, maar laatst was ik ondertussen een ander filmpje aan het kijken, terwijl ik jouw blog bekeek, en toen begon er ineens van alles door elkaar te lopen. Ik gebruik Firefox op de Mac. Volgens mij heeft het niet met instellingen van de computer te maken, maar met instellingen van het filmpje. Je kunt aangeven of het direct moet gaan spelen (met geluid) of dat het pas gaat spelen als iemand erop klikt. Volgens mij kun je ook aangeven of je wilt dat het automatisch spelen met of zonder geluid gaat.

 3. Ik heb er last van wanneer ik een ander filmpje op je blog wil bekijken. Ook hier staat anders het geluid uit, maar eens je het aanzet speelt alles door elkaar en moet je uitzoeken vanwaar het allemaal komt. Hier Windows 7 en Internet Explorer. Ik begrijp echter wel dat je het erop zet als het een centje opbrengt. Ik laat het er zeker niet voor om je blog te bezoeken!

 4. Ook ik ben er niet echt blij mee – maar eerlijk is eerlijk, ik vind het irritant, zélfs als het geen geluid maakt … – ik heb Google Chrome trouwens, op een Mac

 5. (Vista en IE) maakten tot voor kort wel geluid (dan drukte ik op ‘pauze’ om het filmpje te stoppen) maar nu draaien ze wel maar zonder geluid.
  De filmpjes hebben an sich niet mijn interesse.

 6. Ik hoor het normaal gesproken ook. Met een windows laptop met internet explorer erop.

  Vandaag op de laptop van mijn vriend met google chrome niet…

 7. Windows XP met IE, irritant, ook die beelden van die klotsende borsten/BH reclame waar ik niet op zit te wachten

 8. Ik heb zo wie zo altijd het geluid uit, zet ik alleen aan als ik iets specifieks wil beluisteren.
  Reclames lees ik trouwens nooit, en woordeloze woensdagen ook niet. Als het zo prettig is om een dag niet te bloggen – dan toch gewoon niet bloggen? Het moet niet iets verplichts worden, om iedere dag te publiceren. Omgekeerd: soms lees ik in de krant zaken die ik heel passend vind voor een verdieping of opinie bij Huisvlijt of andere huishoudelijke of consuminder blogs. Maar daar lees ik dan niets over. Jammer dan, dan zijn er andere onderwerpen die even meer in het spotlicht staan.
  Samenvattend: tijd en aandacht is waardevol, zowel voor de blogschrijver als de bloglezer. Maak je keuzes en wees daar blij mee ;-)
  Groet, Loonlijstmama

 9. Loonlijstmama: Woordeloze Woensdag is een volwaardige blogpost. Niet een makkelijke manier om een post te publiceren/ niet te bloggen. Het is een logje zonder woorden, en dat is heus nog niet zo makkelijk.

 10. We hebben Windows 7 en Explorer 8 en ook hier beginnen de filmpjes spontaan te spelen met geluid.

  Heb je al iets veranderd? Want vandaag gebeurt het niet.
  Groetjes, VeggieMo

 11. ik had ze nog niet gezien tot dit blogje.. mijn geluid staat ook uit maar ik bekijk de reclame zowiezo niet.. Dus aan mij winnen ze geen klant..
  Laatst stond er boven in je googlebar relame trouwens een erotisch getinte… kan me niet voorstellen dat dat je bedoeling is. (staat boven je blog dus daar kun je niet echt omheen, die aan de zijkant bekijk ik niet)

 12. mijn geluid van mijn laptop staat standaard uit, maar toen ik t aan deed idd de zelfde klachten zowel met firefox als andere…
  de reclames vind ik vervelend( als je er specifiek naar vraagt)( maar tv enz reclames evengoed) maar ehm ik lees ze wel of niet en negeer het als t me niet aanstaat en kijk de volgende dag wel weer :-)

 13. Misschien een te late reactie, maar las niet eerder je blog dan vandaag en ik heb nergens last van en ik heb het geluid gewoon aan. Ik heb een mac met Chrome. Dus waar het aan ligt…. Ik hoop dat dit je weer wat verder helpt

  groetjes
  Janneke

 14. Joy, wat balen! Na de laatste twee comments dacht ik dat het probleem was opgelost. Op basis van de browsers e.d. kan ik er nog geen touw aan vast knopen wat nou bepaalt of het geluid afgaat of niet.

  Ik hoop snel van FEM te horen.

 15. Firefox en Windows XP, last…is een groot woord, maar als het zonder geluid kan, dan graag.
  Verder gun ik je je extra inkomsten van harte!
  Astrid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.