Week 26 Zondag Linkparty: opnieuw 2 opties

Spam je blog

Het is weer zondag en dus tijd voor een nieuwe Linkparty. Spam nu jouw blogpost, en ontdek leuke nieuwe blogs. Vandaag doe ik een experiment: je kunt een link opgeven via InLinkz, of via Link Party Animal. Ik wil kijken welke het beste bevalt en welke het makkelijkst is.

Eén van de nadelen van Link Party Animal vonden jullie dat de titel van de blogpost niet te zien was. Dat kan nu wel! Op dit moment lijkt de voorkeur naar InLinkz te gaan, maar laten we het nog een week proberen!

De populairste post van de Zondag Linkparty week 25

De post waarop het meest geklikt werd in week 25, was de post met de titel Moederdagschandaal op Vaderdag.Ik vermoed dat de titel van de post en de foto hierbij een rol hebben gespeeld : )moederdag

Het Moederfront is één van mijn blogs, en ik heb onderstaande button in de winnende blogpost gezet.

Huisvlijt

Linkparty week 26: spam nu jouw blogpost!

Op dit moment bied ik de mogelijkheid om op twee manieren je blog te spammen. Hieronder met de bekende InLinkz methode, en daaronder met Link Party Animal. Vertel, als je wilt, welke manier je het fijnst vindt. Tot dusver maken de meeste mensen vooral gebruik van InLinkz merk ik.

1. Meedoen via InLinkz

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


2. Doe mee via Link Party Animal

Deel deze linkparty!

Vind je deze linkparty een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer de code onder het plaatje, en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt

Similar Posts

3 Comments

  1. Inlinkz doet het niet bij mij.. meerdere pogingen gedaan maar lukt me op geen enkele manier om in te loggen.

  2. Wat leuk, ik moet eigenlijk vaker komen kijken bij je linkparty :-) Ik wist niet eens dat er dingen voor zijn, al had ik het kunnen raden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.