|

What’s in my bag?

‘What’s in my bag’ is een meme waarbij je laat zien wat er in je tasje zit. ‘Dat kan ik ook!’ dacht ik en keerde mijn tas om op de keukentafel.

Qua hoeveelheid viel het me nog best mee, maar sommige dingen waren wel een beetje vies… Zoals die bakjes van Heinz die ik blijkbaar ooit uit een restaurant heb meegenomen naar huis, en vervolgens vergeten. Eén van de bakjes is kapot gegaan, en het vakje van mijn tas waarin het zat, is heel vies en kleverig nu…

Verder kun je goed zien dat ik hard werk tegen plastic tassen: de watermelon plastic tas kocht ik bij de Action voor 79 cent, en die grotere rode bij de Hema. Maar die laat zich heel moeilijk weer tot een klein pakketje opvouwen. Wanneer ze me nu een plastic tasje aanbieden dan zeg ik triomfantelijk: ‘Nee dankuwel! Ik heb mijn eigen tas.’ En dan ruk ik mijn watermeloen tevoorschijn.

Het rode boekje heb ik altijd bij me, om notities in op te schrijven. Vandaar ook de pen!

Het donkergroene boekje is een jaaragenda, waar vrijwel niets in staat, omdat ik eigenlijk alleen mijn bureau-agenda gebruik.

Achter de watermeloen ligt een Always maandverband, want je weet maar nooit! Bovendien is het maandverband bij ons nog wel eens plotseling op, en dan heb ik altijd die verband nog als back-up.

Linksonder ligt mijn rode Hema portemonnee, die eigenlijk een toilettasje is. Het roze portemoneetje bevat alle pasjes die ik weinig gebruik en komt van de Wibra.

Vlakbij mijn portemonee ligt een C1000 muntje. Die raak ik echt altijd kwijt. Maar deze is nu dus weer terecht gelukkig!

Het oranje portemonneetje van Jantje Beton rechtsonder hoort helemaal niet in mijn tas! Ik weet niet hoe die er in is gekomen. Dat is het portemonneetje dat ik om mijn pols draag bij het .

Soms word ik trillerig, en dan neem ik snel een druivensuiker. De losse druivensuiker die bij mijn agenda ligt is er zeker uitgevallen.

Verder nog wat los muntgeld, dat eigenlijk in mijn portemonnee hoort.

Wat zit er allemaal in jouw tasje?

Heb je een post gedaan over de inhoud van je tasje? Dan kun je die hieronder opgeven. Klik op ‘Addyourlink’ en vul in.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.