16 responses to “Wat klopt er niet aan dit plaatje in het bos?

 1. VeggieMo

  Drie keer niks natuurlijk dat afval 🙁
  Ik ben ook niet zo weg van Woordeloze Woensdag. Zo ongezellig, al die blogs met alleen een plaatje…

 2. johmar

  het vervelende is het feit dat je tegenwoordig veel vaker vuil in de natuur ziet en het geen uitzondering meer is , je zou bijna gaan denken dat het normaal is.

 3. Geen woordeloze woensdag voor mij! Ik plaats 1x per week mijn ‘foto van de week’ en dat is al stil genoeg.

  Hier in de buurt liggen alle bermen bezaaid met lege bierblikjes en lege sigarettenpakjes. Ik denk dat het altijd van dezelfde daders komt. Ik stoor me er altijd vreselijk aan!

  • Ja, lomp is het hè?! En dit is echt een heel mooi bos. Ik was aan het hardlopen toen ik de vuilniszakken tot mijn verbazing zag liggen. Dit is gelukkig wel de eerste keer dat ik zwerfvuil in deze mate zie.

 4. suzanna

  Hier zag ik in de wijk een vrouw met afval in haar handen lopen. Die ruimt de buurt op terwijl ze wandelt! Ze bleek dat al jaren te doen. Dat is ook een manier… niet klagen maar opruimen. Maar zulke afvalzakken… dat is wel echt vreselijk! Dat heb ik nog niet eerder gezien.

  • Ik dacht laatst ook: ‘Had ik nu maar een plastic tas bij me, dan had ik zo wat kunnen opruimen!’ Eigenlijk zou je dan ook zo’n stang met zo’n grijphand er aan moeten hebben. I.v.m. hygiëne.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.