Wat is de dagwaarde van jouw auto?

Ik kwam een site tegen wijkopenautos.nl. En daar kun je heel makkelijk de dagwaarde van je auto opvragen. Ik besloot dat eens te proberen. Maar ik werd niet echt blij van de uitslag. Want onze auto is niet veel meer waard zeg. Kijk maar:

dagwaarde auto

 

Wil je weten wat de dagwaarde van jouw auto is? Dat kun je dat hier opvragen.

N.B. Gebruik eventueel een speciaal emailadres, want je krijgt daarna nog wel een week lang mailtjes over je auto…

En? Wat is de dagwaarde van jouw auto? Vertel het in de comments!

Similar Posts

21 Comments

 1. Laatst heb ik in een consumentenprogramma gezien dat de waarde die ze in eerste instantie op dit soort sites geven lager is dan ze je uiteindelijk bieden als je echt over gaat tot verkopen aan hen.

   1. Oeps ik typte lager maar ik bedoelde hoger!
    Ze bieden je eerst een bedrag en als je er dan op in gaat krijg je uiteindelijk veel minder! Dat liet men zien in dat programma. Ik meen dat het Radar was, maar ik weet het niet zeker.
    Sorry voor het misverstand Nicole.

 2. Dan ben ik gauw klaar. Ik heb geen auto en doe dus alles met de fiets en soms het openbaarvervoer.
  Ik plan het ieder jaar ook weer goed in als mijn fiets een grote beurt krijgt bij de fietsenmaker. Zodat ik geen afspraken heb op die 2 dagen zonder fiets. Het kleine onderhoud doe ik zelf.

 3. Ik heb mijn 22 jaar oude auto aan dat bedrijf verkocht. En ik maak nooit reclame voor een bedrijf, maar dit bedrijf was heel netjes en professioneel. Mijn auto was echt een rijdende ramp maar ze deden echt hun best om er nog zo veel mogelijk voor te geven. Ook de behandeling was heel respectvol. En nee, dit was dus in hartje Amsterdam.

 4. 840 voor een focus station uit 2003 in goede staat. Ook niet veel, ik weet bijna zeker dat ‘ie meer waard is op bv Marktplaats. Hij is dan ook helemaal in orde.
  Ik denk dat zoiets eerder geschikt is bij een stukke auto wellicht?

 5. 6975,- voor een toyota aygo van nog geen twee jaar terwijl hij nieuw iets meer dan 12000,- koste. Maar ze rekenen er nog geen extra,s bij zoals aico bleutooth enz.
  Tsja een auto is altijd al een slechte investering geweest zodra je de schowroom uit rijdt is ie al bijna de helft minder waard.
  Toch is het niet leuk om te zien, ik hop dat ie nog jaren mee gaat.

  1. Jeetje dat is maar iets meer dan de helft. Maar daar zijn auto’s inderdaad berucht om. Net wat je zegt: zo gauw je de showroom uitrijdt daalt hij al in waarde. Raar eigenlijk.

   Waarom zou dat zijn?!

  1. Die dagwaarde zegt dus eigenlijk niets over het rijden met de auto. Terwijl het daar uiteindelijk toch om gaat! Zo lang een auto je van A naar B kan brengen doet hij waar hij voor bedoeld is.

 6. Wat weinig, zeg! Nu valt het me sowieso vaak tegen wat je voor een auto terugkrijgt…. Wij hadden bij het inruilen van onze auto ook op meer gehoopt, maar helaas…

 7. Handig om te weten, maar hoef niet te kijken. Zag laatst een auto in de showroom staan even auto als mijn auto, dat zei me genoeg :-).

 8. Haha, geweldig!
  Ik heb het ook even gedaan… € 467,–, wij hebben een bepaald type Toyota die nogal gewild is onder autohandelaren voor opkopen voor het buitenland etc. Zo goed als wekelijks zitten er van die kaartjes tussen de rubbers van de auto of we de auto niet willen verkopen en zo ja of we ze willen bellen.

  Als we de auto ooit weg zouden doen dan probeer ik al die gasten op het zelfde moment te laten komen…. lijkt me wel leuk, jongens zeg het maar ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.