Washplate: winactie

washplateJe kent vast de verhalen wel over viezige vaatdoekjes op het aanrecht. Het advies is om elke dag een schoon doekje te pakken.

Een makkelijke manier om je vaatdoekjes schoon te maken is ze gewoon in de áfwasmachine mee te wassen. Maar ja, je wilt natuurlijk niet dat zo’n vaatdoekje los door de vaatwasser slingert. Daarom is er de Washplate.

Vieze vaatdoekjes duw je in de Washplate, en die zet je vervolgens als een bord in je afwasmachine.

De Washplate in actie!

En ik geef er eentje weg!

Hoe doe je mee met deze winactie?

Omdat ik administratief nogal een dombo ben, gebruik ik ook voor deze winactie Rafflecopter. Op onderstaand formulier vind je verschillende manieren om mee te doen aan deze winactie. Hoe meer manieren, hoe groter je winkans!

Uit alle inzendingen wordt de winnaar of winnares getrokken!

a Rafflecopter giveaway

De winnares wordt op 7 januari 2015 bekend gemaakt, hier op Huisvlijt.

Hier onder een handige video over hoe Rafflecopter werkt.

How to Enter Rafflecopter Giveaways from Rafflecopter on Vimeo.

Similar Posts

37 Comments

 1. Ik zou dit wel heel handig vinden! Dus ik doe mee :D

  PS: ik heb eergisteren ook voor het eerst Rafflecopter gebruikt. Wat ideaal, zeg! Ik heb precies hetzelfde als jij, ben ook niet goed met die administratie. Nu weet ik tenminste zeker dat het eerlijk gaat, en tegelijk is het ook een leuke manier om je blog weer beter onder de aandacht te krijgen :)

 2. Ik doe niet mee. Mijn vaatdoekje wordt maximaal 1 dag gebruikt, soms meerdere per dag. Ze worden op de verwarming gedroogd en gaan daarna in de was.Ik heb een behoorlijke voorraad vaatdoekjes dus ik grijp nooit mis.
  Bovendien heb ik de vaatwasmachine niet elke dag draaien.

 3. Hier gaat het vaatdoekje standaard iedere avond in de wasmand.
  Evenals de handdoek en theedoek.
  Eens per week alles op 60 graden in de wasmachine.
  Ik heb van alles wel een flinke voorraad.

 4. Ben ik dan de enige die het zo vies en onhygienisch vind om bij je eet en drinkspullen een bacterieenbron van weet ik hoeveel duizend bacteriën te stoppen, mijn vaatwasser wast echt niet op 90 graden en mijn vaatdoekjes gaan wel de wasmachine in in op 90 graden of op 60 graden en dan in de droger
  iedere dag en als ik een vuil klusje (vloer ofzo) ermee heb gedaan komt er weer een schoon doekje.
  ik bedenk me dan dat er mensen de wc ermee doen en dan doekje in de vaatwasser doen en vinden dat het schoon is ieuwwwww
  echt geen haar op mijn hoofd die er over nadenkt om het doekje in de vaatwasser te stoppen, en ik ben echt geen poetsneuroot

  ik zag dit idee bij het beste idee van nederland en toen dacht ik al, is er dan niemand die het onhygiënisch vindt?

 5. Het lijkt me wel heel handig! Maar op een of andere manier vraag ik me ook af of het echt schoon wordt. Ik ben wel benieuwd.

  Qua vaatdoekjes ben ik wel echt een miep. Ik gebruik dan ook vaak een nieuwe… zeker wel 3-4 per dag. Ik heb dan ook een hele stapel en hier gaan ze meestal op 90 graden mee. Ik moet er wel bijzeggen dat we geen wegwerp doekjes (meer) gebruiken.

 6. Een doekje waar je het aanrecht én de wc mee doet? Brrr..
  Los daarvan ben ik niet zo heel moeilijk met mijn aanrechtdoekjes en is er nog nooit iemand ziek geworden hier, maar het meteen met de vaatwasser meedraaien zou superhandig zijn!

 7. Wat een handig ding! Zeker ook met kleintjes in huis. De ‘handoekenwas’ is niet altijd aan de beurt, maar de vaatwasser draait toch regelmatig :) Ideaal!

 8. Handig! Ik geef het toe, ook hier blijft een vaatdoekje nogal eens te lang liggen.
  Nu nog even winnen ;-) en we zijn van dat probleem af, als ik het niet vergeet in de vaatwasser te zetten natuurlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.