Voor de fans van Scandinavië

Advertorial

Een schoolvriendin bestelt regelmatig haar kleren bij Bon A’Parte. Zelf kocht ik er ooit een jurk. Maar dat is alweer een tijdje geleden. In onderstaande video zie je hun nieuwe reclame.

Similar Posts

6 Comments

  1. Tsjonge over verleidingen gesproken!!!!
    Ik ben even op hun site gaan kijken en zou zo al voor een kapitaal in mijn winkel wagen willen gooien.
    Maar ik ben sterk gebleven en ben snel vertrokken daar hahaha.

  2. Ik krijg altijd de catalogus thuis, maar: veel te duur! Een heel enkele keer koop ik er iets als het flink afgeprijsd is…..

  3. Hoi Nicole, even iets anders. Weet je dat je blog “raar doet”? Als ik op de homepage klik, krijg ik nu als laatste bericht dit bericht over bonaparte, terwijl in mijn leeslijst al een nieuw berichtje van je is verschenen. En eerder al leek het of je dagenlang niets nieuws postte – terwijl ik echt weet dat je vaak een paar berichten per dag post. Niet dramatisch allemaal, en misschien ligt het aan mijn eigen instellingen, maar irritant is het wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.