Similar Posts

8 Comments

 1. Vooral dat laatste! Ik heb deze zomer vol verwachting boven alle planten in onze nieuwe tuin gehangen in afwachting wanneer en hoe alles in bloei zou komen te staan! Ik kan van de kleinste bloemetjes intens gelukkig worden!

 2. Klopt helemaal wat je daar zegt!

  Nee hoor niet dom ik zou ook niet weten wat het voorstelt. =D
  Encaustic art is bijenwas smelten op een strijkijzertje en die breng je aan op papier en het geeft een soort marmerachtig effect en als het opdroogt komt er iedere keer wat moois uit het is maar net hoe je het bekijkt wel erg uniek want niemand kan het na doen en je hoeft er totaal niet voor te kunnen tekenen =D

  Fijne dag
  Groetjes Famke

 3. oh jah mijn zielige planten kunnen me ook zo verrukken met hun bloei en vrucht, ik zge zielig omdta dit jaar zo nat is dat t snel ehmm rot….als in aan de boom/plant hingen bv mijn pruimen te rotten ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.