Reacties

Vloerkleed metamorfose: met voor en na foto's! — 38 reacties

 1. Hier geen vloerkleed in de huiskamer, toen de jongens klein waren had ik wel een plekje voor hun met een speelkleed, omdat het warmer voor ze was. Verder niet, ik ben het wel van huis uit gewend trouwens, daar hadden altijd een vloerkleed, maar op de een of andere manier, past het hier niet in huis.

 2. Ik vind een vloerkleed altijd wat meer gezelligheid uitstralen. In onze woonkamer lag er ook één, maar die hebben we door onze hond (meerdere ongelukjes) weggedaan...binnenkort eens naar een ander exemplaar kijken :-)

 3. De meeste vloerkleden en zeker de stevige, kunnen niet in de was maar kun je wel reinigen met shanporal. Een speciaal spul voor vloerkleden.
  Wij hebben een vloerkleed onder de salontafel en die kan, vanwege de hond en het hbuiten wonen wel een reinigingsbeurt gebruiken.

 4. Aw jeetje, overkomt het je neit één maar twee keer dat je jouw vloerkleed brandt :( Zelf heb ik ook een kleed in mijn woongedeelte, staat altijd erg gezellig ja.

 5. Wat een gaaf kleedje!
  Ik zoek nog een beetje vaal versleten Persisch tapijt. Ik had een wat dikker wit tapijt maar dat kreeg ik niet meer schoon. Nu ligt er niets. Wel makkelijk maar een beetje kaal is het wel.

 6. Ik vind vloerkleden heel erg leuk, maar heb er zelf geen. Woon in een klein flatje met twee poezen. Die gek genoeg niet naar buiten willen en hun haartjes overal achter laten. Eind dit jaar gaan we verhuizen en dan wil ik zeker ook een vloerkleed.

 7. Gezellig kleed! Wij hebben er laatst voor het eerst eentje aangeschaft en ik vroeg me af waarom we dat nooit eerder hebben gedaan. Doet echt iets voor je huiskamer.

 8. Ik vind dat het een huis inderdaad wel gezellig kan maken, maar hier liggen er dus geen...

  gewoon omdat ik het inderdaad heel onpraktisch vind om proper te maken enzo, maar ook omdat ik niet altijd even goed te been ben en het het risico op vallen serieus verhoogt...

  af en toe mis ik die warmte dat het met zich meegeeft wel eens

 9. ik ben ook dol op kleden, ik heb er nooit aan gedacht dat je er een zou kunnen kopen die in de wasmachine kan. Ik koop gewoon niet erg dure en als ze echt niet meer schoon te krijgen zijn, gaan ze weg. Heel millieu onvriendelijk, dat zit me dan wel dwars

  • Precies! Dat heb ik dus ook. En gezien onze vlekken zouden we dan elk jaar zo wat een nieuw kleed moeten kopen. Daarom heb ik liever een kleedje dat in de was kan.

 10. Het ‘vloerkleed’ van jou is erg mooi maar van origine is het een zgn. pluchen tafelkleed. Mijn overleden tante had precies deze en mijn moeder dezelfde in het rood! Evengoed, het staat leuk!
  Wij hebben in de woonkamer een oude Pers van 6 meter lang (van muur tot muur) en 3 meter breed (onze kamer is 4 meter breed)
  p.s. Ik zou ook wel een tante Marietje willen hebben ????

  • Ja, die gedachte was bij mij ook al opgekomen inderdaad ; ) Het is eigenlijk een heel dik tafelkleed. Maar als vloerkleed kan het gelukkig ook prima.

   Een tante Marietje is heel fijn inderdaad!

 11. Wij hebben twee berbers in de woonkamer (lekker licht en ecru dus). Toen Mila geboren werd besloot ik dat het tijd werd voor een witte bank (ja, je leest het goed). Mijn moeder verklaarde ons voor gek. Uiteindelijk is het een zandkleurige bank geworden. Maar ik vind dat meubilair er ook is om te leven. Dus op een van de berbers heeft ze weleens mijn glas (rode) port omgegooid - per ongeluk dus. Heel veel gedaan: zout, witte wijn en uiteindelijk spa rood. En dat laatste was de oplossing ;)

 12. Ik zat me al af te vragen hoe jij aan zoveel brandgaten in je kleed komt ;). Maar aan het einde las ik dus dat je een houtkachel hebt, haha. Nu wel goed oppassen met je nieuwe kleedje he?

 13. Bij ons ligt ook een vloerkleed maar dan onder de salontafel. Het maak het iets warmere sfeer, alleen de patroon van de vloerkleed ben ik niet zo blij. Graag vervangen maar tja het kan niet zomaar..best wel niet zo goedkoop

 14. Ik heb ook laatst een nieuwe vloerkleed gekocht! Wat een metamorfose meteen voor je huis echt super! Zo leuk dat je met zoiets simpels de hele sfeer van je woonkamer kan veranderen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder