Vervelende nieuwe Captcha Locks!

Zijn er meer mensen die moeite hebben met de nieuwe woordverificatie/Captcha Locks?! Ik vind de code bijna onleesbaar, en heb de grootste moeite om hem goed in te typen.

Het is heel slecht voor mijn motivatie om een comment achter te laten. En het allerergste vind ik, als ik dan door al die hoepels ben heengesprongen, ik een bericht krijg dat mijn comment eerst goedgekeurd moet worden…

En dan staat er ook nog onder: ‘Bewijs dat je geen robot bent’.
Een mens zou er een identiteitscrisis van krijgen…

Ik vind de spam die ik regelmatig krijg ook heel vervelend, maar toch kies ik bewust niet voor ‘captcha locks’.

Gebruik jij ‘captcha locks’?

Neem een email abonnement!

Similar Posts

21 Comments

 1. Helemaal mee eens! Ben op mijn blog zelf eens
  gaan reageren en moest toch geen twee codes intypen…of is het omdat ik op mijn eigen blog
  reageer? laat het anders maar weten hoor, dan
  probeer ik het eraf te halen (ben nogal een digibeet)Ik kan de codes ook niet altijd goed lezen…waarom is dit zo onduidelijk? ik zit er
  niet mee in om twee woorden te typen maar moet
  ze wel kunnen lezen ;)
  liefs

 2. Ik heb me er ook al wezenloos aan geërgerd. Het is dat ik graag wil blijven reageren op leuke berichtjes, maar het demotiveerd wel heel erg als je voor de zoveelste keer die …………….letters in moet typen, om je berichtje geplaatst te krijgen. Groetjes Anita

 3. Sinds wanneer is het zo vreselijk onduidelijk, ‘k vin het niet erg om een code in te rammelen maar van deze captchalocks zou je spontaan dyslectisch worden,
  groet

 4. Ik heb de verificatiecode er uit gegooid. In de nieuwe interface kon ik de wijzigingsmogelijkheid niet vinden, wel in de oude. Daar vind je die onder:
  instellingen
  reacties
  Woordverificatie voor reacties weergeven? Vink hier NEE aan.
  Ik heb nooit spam, ik vind het prima zo.

 5. Hih, je bent de volgende die erover schrijft. Ik zou zo zeggen tegen de mensen die ´m nog aan hebben staan…. zet ´m eens een weekje uit en kijk dan of het echt zo nodig is anderen ermee te plagen. Je zou haast een leesbril aanschaffen ; ))

 6. Heb na 500 berichten wel 1 hele spamreactie gekregen. Die netjes in het mapje met ‘spam’ stond. Ik vind het ook zo vervelend die woorden en nu helemaal. Zeker als je dan op publiceren klikt en DAARNA komen die woorden weer. Grmbl.

 7. Je kunt het idd alleen uitzetten in de oude interface. Ook niet meer aan te zetten in de nieuwe. Spam filter van Blogger werkt goed, ik krijg regelmatig spam (bijna altijd bij oude berichten) maar die belanden altijd in het aparte spamvak en verschijnen niet op m’n blog.

 8. @Jolanda: dat is een goede tip. Ik gebruik de oude interface, vandaar dat ik er nog ‘bij’ kan. Maar voor mensen die er van af willen, is teruggaan naar de oude interface misschien een goede oplossing.

 9. Ik heb ze wel, in plaats van berichten opslaan, maar ga het uitzetten denk ik, want ik kan het ook nauwelijks lezen. Tamelijk irri. Edit: ik had ze wel maar ze zijn nu uit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.