Versierde voordeur

Als moeder en fulltime blogger krijg je geen kerstpakket.

Dus dan is het best leuk als je kinderen bijbaantjes hebben en van hún werkgever een mooi pakket krijgen. Zo kreeg mijn jongste dochter onder andere een mooie kerstster. Ik heb er speciaal een spijkertje voor in de voordeur geslagen.

En nu dat spijkertje er eenmaal zit, wil ik daar eigenlijk wel telkens een andere krans of versiering aanhangen. En die dan wisselen met elke seizoen!voordeur

kerstmis voordeur
Vanwege Kerst heb ik onze deurbel versierd met een rode kous

Ik vind onze voordeur verder erg saai. Hij is vooral functioneel. En omdat de gang verder geen ramen heeft, is deze vorm met glas ook wel echt nodig.

Hoe ziet jouw voordeur er uit? En heb je hem nog versierd voor de kerst?

30 Responses to Versierde voordeur

 1. Er hang standaard een krans op de voordeur. Is wel weer aan vervanging toe.
  Leuk zeg, zo’n ster aan de deur.

  Hier geen kerstpakket, man heeft wel een kleinigheidje gehad in de vorm van een chocolade champagnefles. Ook lekker!!!

  • Jammer hè om geen kerstpakket te krijgen! Ik zou het ook wel eens willen meemaken. Maar gelukkig kan ik meeliften met de pakketen van mijn man en kinderen.

   Lichtjes voor het keukenraam vind ik altijd ook erg mooi.

 2. Ik vergeet nog antwoord te geven op je vraag: de deur zelf niet versierd maar wel lichtjes voor het keukenraam en links en rechts van de deur een rieten puntbakje met bergthee aan de muur. De rode besjes zijn wel kerstig 🙂

 3. Vaak versier ik mijn voordeur wel met kerst. Maar deze keer niet. Wij hebben best een mooie voordeur met een grote en een kleine ruit. Helaas hebben we een huurhuis dus kunnen we niet kiezen welke kleur de deur is. Gelukkig is hij blauw en eigenlijk best mooi.

  • Fijn dat je van jezelf al een mooie deur hebt. Ik vind die van ons echt niks aan. Hij heeft niets bijzonders, en is gewoon puur functioneel.

   Een blauwe deur vind ik mooi. Ik vind het net een boektitel: Het huis met de blauwe deur.

 4. In het oude huis wel, daar woonden we aan een doorgaande weg in de wijk en kreeg altijd leuk commentaar op onze krans, de buuf had dezelfde, had ze speciaal gemaakt toen voor ons, maar nu in dit huis is die met de verhuizing kapot gegaan en wonen we niet meer zo in het zicht, dus niks voor de deur,ik had wel 2 schattige buxuxjes gekocht met de bedoeling dat ik er lichtjes in zou doen…maarja..niet gedaan, er hangen wel lichtjes in andere struiken, dus wel kerst voor de deur;)
  Groetjes en fijne dag!

 5. Ik zou best wat leuks aan de voordeur willen hangen maar dan springt het licht bij de voordeur voortdurend aan als er maar een beetje beweging in de krans zit. En dat vind ik erg onrustig. Al helemaal omdat wij boven de voordeur slapen 🙂

  Fijne kerstdagen!

 6. Ik vind het erg leuk om iets aan de deur te hangen! Bijvoorbeeld een krans (met kerst) of zoiets! Ook erg gaaf om elk seizoen te wisselen, lijkt mij. Wat een leuke en originele posts schrijf je toch altijd!
  Ik wens je een hele fijne en gezellige kerst, geniet ervan! X

 7. Wij hebben in 2011 een nieuwe voordeur gekregen. Met leuke vierkante ramen onder elkaar. Er hangt alleen naast de deur, tegen de muur een kerstkrans met een slinger van kerst eraan. Normaal gesproken geen versiering.
  Maar bij jullie deur, met veel glas zeker leuk om er iets tegenaan te hangen, plakken.

 8. Onze voordeur is ontzettend saai…. Totaal niet versierd 😉

  Wat ik me opeens besefte toen ik jouw naambordje zag: ik heb best wel wat foto´s van je kinderen gezien, maar geen enkele van je man… Hoe ziet jouw man er eigenlijk uit? 😀

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.