Verpest het slechte weer jouw vakantie?

Schermafbeelding+2011 07 18+om+19.04.29

Reisbureau’s doen goede zaken, en op de website van de Telegraaf staat een oproep, met als titel ‘Hoe houd jij de moed er in?‘. Het is duidelijk: het is slecht weer in Nederland!

In plaats van zonnig en zomer weer, lijkt het zo nu en dan meer herfst. Persoonlijk houd ik wel van regen, omdat het dan binnen zo gezellig is. Maar ik moet toegeven dat al die regen niet zo goed is voor dat authentieke ‘Zomervakantie gevoel‘. Toch heb ik beslist geen moeite om ‘de moed er in te houden’!

Wat vind jij van het slechte weer? Bederft het je vakantie?
Is het voor jou een reden om acuut naar het buitenland af te reizen?

Neem een email abonnement!

b01e745fc56bd0c875d82ada990bb0a1

Similar Posts

13 Comments

 1. Het waait inderdaad behoorlijk hard! Ik vind fietsen dan altijd zo vervelend. Je trapt je helemaal suf.

  Hardlopen met de wind tegen, vind ik veel minder vervelend.

 2. Ja, ik ga klagen hier, mijn tweeling van 12 jaar is totaal uitgespeelt met alles en ik krijg een sik van hun niksdoen!!!Verder gaat het wel:-(

 3. Het regent meestal geen hele dag, en verder is het geen probleem, we kunnen ons prima vermaken, muffins bakken, iets knutselen, leren breien of voor de jongens iets timmeren, naar de bieb, enz.

 4. Nou, ik moet zeggen dat ik toch hoop op beter weer in N’land: wij reizen komende week af, en na vorig jaar 2 van de 3 weken regen (augustus was dat) hoop ik dit keer toch echt nog op íets betere weersomstandigheden …

 5. In onze regio gaan de kinderen deze week nog naar school, dus dan is het minder erg dat het regent. Voor degene met kinderen die nu vakantie vieren en op de camping staan vind ik het erg.
  De bedoeling was dit jaar thuis te blijven maar wij gaan toch kamperen in eigen land. Laat de maand augustus dus maar mooi zijn!

  Groetjes Isabelle

 6. Het geeft mij laizy days en dat is prima. De kinderen lopen lang in hun pyama. Ik zou er anders over denken, als ik op een camping zat.

 7. Vroeger had slecht weer een slecht effect op mijn humeur, maar tegenwoordig helemaal niet meer. Hoewel ik nog steeds een hekel heb aan regen, hou ik me nauwelijks nog met het weer bezig. Het is er gewoon, ik doe wat ik van plan was of ik pas me aan.
  Het kan ook zijn dat ik vroeger meer vrije tijd had natuurlijk, dan voelt het weer sneller als spelbreker. Nu heb ik zoveel te doen dat ik geen tijd heb om op het weer te letten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.