Verlaten voor de buurvrouw

hartenvrouwToen Babette van Veen door Bas Westerveel werd verlaten voor hun ex-buurvrouw stond het nieuws in alle roddelbladen. Vaak met foto’s van een afgetobde Babette. Ik heb me toen regelmatig afgevraagd hoe dit allemaal voor haar was.

En warempel, ik kreeg  de antwoorden in haar boek Hartenvrouw!

Lees mijn review op mijn blog over boeken.

Similar Posts

10 Comments

 1. Het lijkt mij heel heftig om dit als mens mee te maken en misschien nog moeilijker als BN’er. Het is niet een boek wat ik snel zal kopen maar toch lijkt het mij wel mooi om haar verhaal te lezen.

 2. Als bekende Nederlander krijg je gewoon dubbel op ,je eigen verdriet en het media circus .Mijn Dochter werd niet ”ingeruild ” voor de buurvrouw maar voor haar ”hartsvriendin” .Nee ik zou het boek niet kopen omdat ik er het nut niet van inzie om die bak ellende van Babette te lezen .Dat is iets wat ik dus niet begrijp waarom ze daar zo nodig een boek over moet schrijven
  Elisabeth

  1. Het is niet zozeer een bak ellende als wel een bespiegeling over wat er nou eigenlijk gebeurde. Ze zet de dingen als het ware voor zichzelf op een rijtje in dit boek.

   Wat naar je voor dochter trouwens. En raakt je als moeder natuurlijk ook.

 3. Ik heb het kennelijk weer gemist. Zowel het boek als de bladen destijds.. De buurvrouw? Tsss… Gelukkig ben ik vaker alleen thuis dan manlief. En is de buurvrouw wat te ehm, op leeftijd.

 4. Hmmm ik weet niet of ik dit boek zou kopen. Ik begrijp wel dat het voor een BN-er ook nog eens dubbelop is, aangezien je wordt verlaten en daarbij ook nog in een mediacircus terecht komt.

 5. Thanx, deze komt op mijn 2 read lijstje. Erg fijn aangezien ik elke maand minimaal 1 boek wil gaan lezen. Beetje cliché maar mijn toenmalige vriend heeft mij ooit ook verlaten voor de buurvrouw en ze was binnen een maand ook nog zwanger van hem… Niet leuk, maar hierdoor ben ik een stuk sterker geworden en ben toen gaan reizen. Dus achteraf ben ik heeeel blij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.