Verjaardagscadeautjes via Marktplaats

kopen via marktplaatsMijn middelste dochter wordt 21 februari 14, en op haar verlanglijstje stonden onder andere de trilogie van In de ban van de ring en de dvd’s van Batman.

Een bezoekje aan Bol.com leerde dat in de ban van de ring maar liefst 25 euro kostte en één dvd van Batman kostte rond de 30 euro! Dus ik wist wat mij te doen stond: snel naar Marktplaats!

Daar scoorde ik de hele set van In de ban van de ring + de hobbit voor een tientje! En de hele Batman trilogie kocht ik voor 8,75 inclusief verzendkosten! In plaats van 115 euro, ben ik slechts 18,75 euro kwijt.

Ik ben helemaal blij, en wat zal mijn dochter opkijken! Dankzij Marktplaats kan ik haar (dure) wensen goedkoop vervullen!

Lees ook mijn post over zelfgemaakte cadeautjes. Die zijn vaak ook budgetvriendelijk.

Kopen jullie cadeautjes wel eens tweedehands?

Similar Posts

10 Comments

 1. Ik heb dat tot nu toe nog niet aangedurfd. Maar ik ga binnenkort een boek van mezelf weggeven aan iemand anders… dus dat is ook een beetje tweedehands, toch? ;) Enige verschil is dat ik dan zeker weet dat het er goed uitziet…

 2. Dat heb je goed gedaan!! Afhankelijk wat het zou zijn, speelgoed ofzo niet echt, maar zoeen dingen zou ik ook wel doen hoor!

 3. Ik woon in België en wou zo graag een petroleumstelletje in
  huis na alle positieve logjes hierover van al mijn blogvriendinnen…In België zijn die (bijna) niet te vinden…
  en mijn man bestelde er zelfs 2 via M.arktplaats! en alles ok
  Ze werden perfect geleverd en in goeie staat…
  Dus positief!
  Wij kopen hier in België regelmatig via tweedehandssites maar via
  M.arktplaats hadden we nog niets gekocht…
  liefs

 4. Wow, deze serie boeken heb ‘k ook thuis staan (waren destijds nieuw wel duurder :(, maar gelukkig worden ze zelfs nog regelmatig gelezen, groet

  1. Ik heb ze ook, maar voor mij waren ze indertijd ook niet zo duur.
   Ik werkte indertijd bij ‘e’en van de drukkerijen van deze uitgever, dus kon ze goedkoop aanschaffen.

 5. jah hoor idd vooral voor de kinderen spelcomputer playstations gewoon 2 de hands gekocht, omdat ik nieuw eerlijk waar te duur vind. En ook diverse spellen zijn goed 2 de hands te kopen, en indien overbodig weer te verkopen :-).
  Voor een vriendin heb ik wel eens een petroleumstelletje gescoord maar verder eigenlijk niks voor volwassenen als ik er over nadenk.

 6. Hoi,

  Ik koop ook wel cadeautjes tweedehands. Niet voor partijtjes e.d.
  Helemaal als de kinderen jonger zijn, is het makkelijk. Wij kochten ook wel lego en playmobil via marktplaats. Je pakt het mooi in en ze zijn super blij.
  Spelletjes voor de Playstation of DS kopen wij ook wel tweedehands.

  Groetjes Alice

 7. Ik koop ook idd wel eens kado’s tweedehands. Ik had alleen een vraagje. Wist je dat er twee series van Batman films zijn? Je hebt die oudere serie films met michael keaton gekocht en er is een nieuwere serie met Christian Bale in de hoofdrol. Ik wil me er niet mee bemoeien en misschien wilde ze de oude serie, maar ik dacht misschien was je er niet van bewust.
  Groetjes Couponer

  1. Dat vind ik wel een hele goede tip! Ik denk dat die oude DVD’s van Batman zéker geen 30 euro kosten (nieuw)…
   Maar misschien was het inderdaad de oude serie die ze wilde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.