Verhuizen is niet niks: eerste verhuisverhaal

verhuizenIn donkere tijden, probeer ik me zelf graag een uitweg te lezen. Dus toen ik vorig jaar worstelde met onze verhuizing zocht ik boeken over emoties rondom verhuizen, maar tot mijn spijt kon ik bijna niets vinden. Met veel moeite vond ik één Engels boek dat over de psychologie van verhuizen ging.

Speciaal verhuisblog

Ik begon wat dingen op te schrijven, en hield wat bij op een blog. Nu een jaar later, wil ik dit blog graag delen. Er zullen vast meer mensen zijn die informatie zoeken over het proces van verhuizen, en naast praktische tips ook willen horen wat je aan emoties en gedachten kunt verwachten.

Verhalen hoe mensen hun verhuizing beleefden

In een vorige post deed ik een oproep aan mensen die het leuk zouden vinden om hun verhuisverhaal te vertellen, en dat leverde veel leuke reacties op. Ik vond het superleuk om te lezen hoe andere mensen hun verhuizing hebben ervaren. Ik ben dan ook blij dat ik vandaag het eerste uitgewerkte interview met jullie kan delen. Het is het verhuisverhaal van Jantine, van het blog Eccentric Lady.

Je vindt haar verhaal op mijn nieuwe blog: Verhuizen is niet niks.

De titel ‘Verhuizen is niet niks’

Het is alweer ruim een jaar geleden dat de keukenmonteur, een Herman Finkers lookalike, onze keuken in elkaar zette. Ik weet al niet eens meer waar het over ging, maar op een gegeven moment wierp hij me een meelevende blik toe en sprak: ‘Verhuizen is ook niet niks!’
Toen voelde ik me helemaal begrepen, en ik ben die monteur nooit meer vergeten. En omdat zijn woorden recies de lading dektken, zijn ze de naam van mijn nieuwe blog geworden.

Ik wil iedere week een nieuw verhuisverhaal publiceren, en ik wil iedereen die al de vragen heeft beantwoord van harte bedanken! Ik lees jullie verhalen met veel plezier, en ben er mee aan het werk.

Zie ook mijn post over het fenomeen Housewarming!

Mag ik jullie dan nu uitnodigen om mijn nieuwe blog te bezoeken?

Verhuizen is niet niks

 

Similar Posts

One Comment

  1. Een kinderboek dat ik voorgelezen heb rond 1 van onze verhuizingen is : een huis vol dozen ( vivian den hollander). Een ander kinderboek wat oa gaat over verhuizen en weer terug omdat iedereen heimwee heeft ( maar ook over een nieuwe baby en schoolperikelen van kinderen) is Super Snoepie ( Judy Blum)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.