Van lap tot rok

Inmiddels ben ik zo lang uit de mode, dat de rokken die ik leuk vind zelfs niet meer op ebay.co.uk worden aangeboden! Maar gelukkig heb ik een handige dochter. Zij toverde een lap van 5,- om in deze rok!

Uiteraard van jersey stof, en met een elastische taille. Hij zit heerlijk en hij heeft bloemetjes. Beter wordt het niet!

rokHet voordeel van de huidige mode is dat ik totaal niet in de verleiding kom om iets te kopen.

Hoe vind jij de huidige mode?

 

Similar Posts

13 Comments

 1. Wat een fleurig gebeuren. Lijkt me lekker zitten zacht en zo. Ach ja mode raar fenomeen toch kleren waren ooit (en nu eigenlijk ook) bedoeld voor bescherming en warmte.
  We, de mens, is hierin behoorlijk doorgeslagen. Toch kunnen mooie stoffen en kleuren me wel bekoren ten alle tijden en niet omdat het nu opeens hip en vlot is en maatschappelijk toegestaan is als IN.
  groet,
  Silvia

 2. Mode, daar doe ik niet aan. Nooit gedaan ook. Een vriendin zei me eens dat ik erg mijn eigen stijl heb, beetje Engels, maar dan altijd met vrolijk tintje. Prima toch?

  Groet,Greet

 3. Wat een comfortabele rok lijkt me dat! Je dochter heeft wel een kopje warme chocolademelk verdiend ;-)

  Inderdaad een voordeel van de huidige mode, dat je, zoals de Groningers zeggen, “geld in buuse kunt holn”. Desondanks ben ik heel blij dat skinny uit raakt, en er weer rechte broeken in het modebeeld verschijnen!

 4. Tsja, wat ìs de huidige mode? Voor een vrouw van veertig? Geen idee eigenlijk… Als er niks op/kapot is ga ik ook geen kleding kopen. Dit itt mijn zus, die er altijd heel hip bij loopt. Vind ik heel vaak leuk, maar vaak ook ‘over the top’ en gemaakt jeugdig. Èn onnoemelijk zonde van het geld. Je blijft bezig…;)

 5. Doe ook niet echt mee. Heb wel begrepen dat lange rokken weer in komen. Ik vind die korte rokjes(net over de gat) echt dom. Een beetje netjes is wel aardig, Hier mogen onze meiden geen rokjes aan die kort zijn. Op of net boven de knie.
  Groet, Wilma

 6. Vraag mij over 2 jaar wat in 2015 in de mode was en ik zal het zeggen!
  .Ik koop mijn kleren in kringloopwinkels en volgens mijn zussen loop ik 2 jaar achter :-)

 7. Wat een handige dochter en wat een heel erg leuke rok.
  Zonder tv, tijdschriften en hier in het land van toch vooral praktische kleding, heb ik écht geen idee meer van de mode. Lange rokken vind ik prachtig <3 Dat korte en strakke en die felle prints… nah, dat minder.

 8. Geweldig rok!
  Ik ben een broekendraagster, maar eigenlijk moet ik bekennen dat broeken mij niet staan. Ik wil graag rokken gaan dragen, maar ik durf niet zo goed. *bloos*
  En de mode.. ik hou me er niet zo mee bezig. Hier worden er pas kleren gekocht als we echt nieuwe kleding nodig hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.