Similar Posts

14 Comments

 1. Kun je dat nog voorzichtig wassen?
  En daarna laten inlijsten.
  Ik vind dit zulke prachtige dingen.
  Op school heb ik een eenvoudige versie gemaakt(1955). Die staat nu ook ingelijst in de kamer en soms valt het iemand op en vraagt; heb jij die gemaakt. Maar ik blijf het prachtig vinden en ik kon m’n geluk niet op toen er in lange gang zeven hingen van verschillende personen in de familie.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

 2. Prachtig! Mijn moeder heeft er één voor ons gemaakt,toen we trouwden kregen we die als geschenk. Onze toenmalige katten staan erop en het vogeltje.. En ook het huis waar we toen woonden. Dus voor ons heeft het nu al histoische waarde… Hij hangt ook op een prominent plekje in de voorkamer!

 3. Prachtig werk, wees er zuinig op. Boven heb ik 1 hangen die heeft onze zoon op de lagere school gemaakt. Die is wel een stukje kleiner.

 4. Mooi zijn die dingen he? Ik heb er hier eentje aan de muur hangen, ingelijst en wel, uit 1898. Gemaakt door een oud-tante met dezelfde doopnaam als ik heb. Via-via was ik dan ook naar haar vernoemd. Zuinig op zijn hoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.