Reacties

Vals spelen — 17 reacties

 1. Ik speel regelmatig mee, maar ik speel niet vals. Ik dacht eigenlijk dat rafflecopter dat op de een of andere manier zelf controleert. Niet dus.

 2. Ik dacht, net als Sanna, dat Rafflecopter dat controleerde - ze vragen immers ook je twitter-gebruikersnaam, facebook-account, of wat je dan ook nodig hebt voor die actie.

  Zelf doe ik wel eens mee met een winactie, maar omdat ik druk bezig ben met mijn huis leger krijgen alleen als ik iets echt leuk vind. Valsspelen doe ik niet aan, ik zou me er helemaal niet prettig bij voelen. Pas geleden heb ik trouwens mijn eerste 'eigen' winactie gedaan, maar daar kreeg ik geen reacties op, en dat scheelt administratieve rompslomp ;-)

 3. Ik heb waarschijnlijk vals gespeeld met je winactie, alleen absoluut niet met opzet. Ik had aangegeven dat ik je zou liken op Facebook, maar ik kon je niet vinden op Facebook! Ik heb heel lang gezocht en ook op vele manieren je naam ingevuld, maar geen resultaat. Best raar...?
  Ik was het eerlijk gezegd alweer vergeten, maar nu herinner ik het me weer. Ik hoop maar dat ik hierdoor niet een mooie prijs ben misgelopen

 4. Ik krijg toevallig komende week mijn eerste winactie online. :-) Hartstikke leuk natuurlijk! Ik was eerlijk gezegd van plan om op een 'simpele' manier de winnaar uit te loten, door middel van briefjes oid. ( Rafflecopter ken ik eigenlijk niet eens )

  Ik speel ook wel eens mee met een winactie, maar niet heel vaak. Ik heb ook wel eens wat gewonnen en dat kwam echt als een verrassing omdat het een langlopende actie was.

  • Leuke url Ineke ; )

   En je kunt nog steeds op 3 manieren meedoen: een emailabonnement nemen, de vraag beantwoorden en een comment achterlaten!

   Dat zijn 3 kansen.

  • Dank je voor je reactie. Ik vul een nepsite in omdat ik niet lijk te kunnen posten zonder? Het vakje blijft dan rood en de reactie gaat niet door of vergis ik me?

  • Hoi Ineke, dat zou niet zo moeten zijn. Het is inderdaad vervelend als je geen website hebt, dat je dan niet kunt reageren! Ik zal er eens naar kijken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder