Valhalla in Noorwegen

Gepost September 6, 2015 in Huishoudelijke beslommeringen / 3 Comments

valhallaHet heeft me altijd gefascineerd: mensen die huis en haard verlaten en emigreren naar een ander land. Eerlijk gezegd snap ik emigreren beter dan op vakantie gaan. Ik zou eerder een emigrant worden dan een vakantieganger, maar dit terzijde.

Gerlinde, in Blogland beter bekend als Valhalla, vertrok vorig jaar zomer met haar gezin naar Noorwegen. En ze wilde wel mijn vragen hierover beantwoorden voor Expat Mama’s.

Veel leesplezier gewenst!

Hoe denk jij over emigreren?


3 responses to “Valhalla in Noorwegen

  1. Emigreren is zelf niets voor mij. Ook geen studie of stage in buitenland.. het heeft me nooit getrokken… Ik heb wel mijn hart verloren aan Londen, maar er wonen en alles verlaten?! Zelf nooit nooit maar voor nu kan ik zeggen dat dit zeker niet iets is wat ik zou willen. Wel heb ik veel respect voor mensen die dit doen

  2. Zoals mijn leven nu is ingericht met Riana naar net naar de basisschool in ons nieuwe dorp, moet ik er niet aan denken te gaan emigreren, ook wil ik haar niet zover bij haar vader weghalen, maar ik zal nooit, nooit zeggen, er kan zoveel veranderen in je leven. En er is zoveel te zien in de wereld!

    • Ik heb ook het idee dat als kinderen naar school gaan emigreren lastiger wordt, omdat kinderen er dan misschien meer moeite mee hebben. Maar goed, in Ik Vertrek zie je dat toch vaak wel prima gaan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.