Vakantiewinkel bij bol.com

Advertorial

bol.com vakantiewinkelIk ben elke weer verbaasd als ik het uitgebreide aanbod van bol.com zie. Ik associeer bol.com erg met boeken, maar je kunt er tegenwoordig echt voor van alles terecht!

Speciale vakantiewinkel van bol.com

Nu hebben ze weer een speciale vakantiewinkel met maar liefst 300 must-haves voor de zomer. Alleen al vanwege de mooie vormgeving is de vakantiewinkel van bol.com een bezoekje waard. De bol.com vakantiewinkel ziet er namelijk uit als een pinboard, vergelijkbaar met pinterest. Dat is even een heel ander gezicht dan de meeste webwinkels. Je kunt er genieten van de grote sfeerfotografie. En als je iets ziet dat je leuk vindt, dan klik je om naar het product te gaan. Zo kun je thuis op de bank alvast beginnen met de voorpret!

De product categorieën

Er zijn vier product categorieën:

  1. Vakantie met kinderen
  2. Handig voor onderweg
  3. Zon, zee en strand
  4. Vakantie basics

Het aanbod varieert van autostoeltjes, tot nagellak, tondeuzes en ereaders en een handig wasrekje om de afwas op te zetten als je gaat kamperen.

Mijn persoonlijke favoriet is deze deken! Maar ook het sprookjesboek van de Efteling kan mij bekoren. En de gekleurde kommetjes linksboven in deze post vond ik ook mooi!

bol.com vakantiewinkel

Wat is jouw favoriete product uit deze vakantiewinkel?

Similar Posts