Vakantie is voor mij….

Bevrijd van het getrek van school
Vakantie = bevrijd zijn van het getrek van school

Wij gaan niet óp vakantie, en ik dacht ineens: ‘Wat is vakantie eigenlijk voor mij?’ Als moeder gaat het huishoudelijk werk immers altijd door.

Ik werk gewoon door

Ik vind het geen enkel punt om de hele vakantie door gewoon het hele huishouden te doen, te wassen, te koken en schoon te maken. En ik werk ook gewoon door aan mijn blogs. Ik houd van het ritme van alledag.

Vakantie is voor mij dus gewoon mijn eigen leven leiden en mijn werk doen.

Hoe maak jij de zin af: ‘Vakantie = ….’

Similar Posts

3 Comments

  1. Dat is het voor mij nou ook! Natuurlijk gaat mijn werk in het gezin en tuin enzo allemaal door. Maar het vervelendst is altijd dat heen-en-weergeklep tussendoor wat bij elkaar meer tijd kost dan je denkt.
    Terwijl je in de vakantie niet zo op de klok hoeft te werken. Wel enigszins door het melken en mijn eigen biologische klok, haha.

  2. Vakantie is voor mij lekker rondlummelen en alles op halve kracht doen….
    Vakantiewasje, vaker uit eten en veel lezen. Wij blijven steeds vaker in Nederland en per dag bekijken we wat we gaan doen (of niet;)). Kortom: (bijna) niets moeten is heerlijk!
    En het grappige is dat dit jaar mijn collega’s weer zeiden dat ik er zo goed uitzag, “heerlijk uitgerust”. Tja, en daar is vakantie toch voor? ;)

  3. Vakantie is voor mij geen wekker zetten, en niet na hoeven denken of de gym kleding gewassen en droog is, en nog veel meer zaken die betrekking hebben op de school van de meiden.Maar gewoon lekker aan rommelen in eigen huis heerlijk vind ik het.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.