Maak je eigen animatiefilmpje

Advertorial

uitvaartverzekeringEen paar weken geleden schreef ik nog over begrafeniskosten en de vraag: ‘Is het verstandig om een uitvaartverzekering te hebben?’

DELA heeft nu een nieuwe campagne met het motto: ‘Waarom wachten met iets moois zeggen als het ook vandaag kan‘. DELA biedt de mogelijkheid dit te doen met een animatiefilmpje, waarin jezelf de hoofdrol speelt.

Maak gratis een animatiefilmpje over jou en een geliefde

Je kunt heel simpel je eigen animatiefilmpje maken op www.jullieverhaal.nl. Dit zijn de stappen:

  1. Je logt in via Facebook en kiest met wie je de hoofdrol wilt spelen.
  2. Op basis van de informatie op je Facebook profiel wordt het filmpje gemaakt.
  3. Daarna kun je het filmpje delen met de andere hoofdrolspeler.
  4. Als je de film deelt maak je kans op een bioscoopavond met 20 vrienden. Als je dat wilt , wordt daar ook jouw filmpje gedraaid.

Elk verhaal verdient een mooi einde

De boodschap van DELA is simpel en heeft een dubbele betekenis: ‘Elk verhaal verdient een mooi einde.’ Figuurlijk én letterlijk! Het idee is dat je met een uitvaartverzekering ook letterlijk kunt zorgen voor een mooi einde.

Bereken je maandelijkse premie

Wat ik erg handig vond is dat je op de site heel simpel even de premie kunt berekenen. Je hoeft alleen maar je leeftijd, geslacht en of je gecremeerd of begraven wilt worden in te vullen. In mijn geval zou mijn premie voor een uitvaartverzekering van DELA 13,14 zijn als ik begraven wil worden. Toen heb ik natuurlijk ook cremeren even geprobeerd. Dat kost hetzelfde!

Vervolgens was mijn man aan de beurt. Ik dacht dat hij wel veel duurder uit zou zijn, omdat hij een man is en ouder, maar zijn maandelijkse premie zou hetzelfde zijn.

Maak nu je animatiefilmpje!

Surf naar www.jullieverhaal.nl om een filmpje te maken of te berekenen wat jouw maandpremie zou zijn.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.