Uitgaanstip: Met Liefde!

Schermafbeelding+2012 04 06+om+11.45.52

Dit is géén advertorial, maar ik ben zo enthousiast over de nieuwe lunchroom Met Liefde in Doetinchem, dat ik jullie even wil tippen. Mocht je ooit op bezoek zijn in de Achterhoek, dan kan ik deze lunchroom van harte aanbevelen voor koffie en een versnapering!

Superleuke inrichting

Het is superleuk ingericht met een allegaartje aan meubels die in allerlei vrolijke kleuren zijn geschilderd. Ik keek er echt mijn ogen uit, en kreeg allemaal ideeën voor ons eigen interieur. Zo hangt er bijvoorbeeld het skelet van een lamp, zonder lampekap dus, waarvan de vorm is onwikkeld met gekleurde stof. En her en der zijn op het lampskelet stoffen bloemen bevestigd. Een superleuke lamp. Ook de wigwam voor kinderen vond ik inspirerend: een houten wasrek-achtige constructie die met stof bekleed is. Er zat zelfs een schoorsteen op.

Vriendelijke bediening en lekkere koffie

Ik dronk er twee kopjes koffie die beide neuriënd werden opgediend. Wat dat betreft vond ik dat de lunchroom haar naam eer aan deed: ik kreeg mijn bestelling ‘met liefde’ geserveerd. En de koffie smaakte goed, ook niet onbelangrijk natuurlijk.

Praktische informatie

Deze lunchroom is warempel al vanaf 9 uur ‘s ochtends open, wat ik een enorm pluspunt vind. Op de website Met Liefde vind je de routebeschrijving, foto’s van het prachtige interieur en de kaart inclusief prijzen!

Neem een email abonnement!

b01e745fc56bd0c875d82ada990bb0a1

Similar Posts

2 Comments

  1. Dat ziet er idd er huiselijk uit. En wat een leuke prijzen op de menukaart.
    Deze ga ik onthouden, misschien komen we in onze vakantie nog eens daar in de buurt.
    Fijne 2de paasdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.