Twistmop Giveaway!

twistmopSinds ik de Twistmop gebruik is mijn keuken nog nooit zo schoon geweest. Omdat ik niet eerst een sopje hoef te maken, is het heel makkelijk en laagdrempelig om na elke warme maaltijd de vloer even te dweilen. En nu mag ik een set van deze superdweil weggeven van thuisschoonmaken.nl!

Wat moet je doen om kans te maken op de Twistmop?

Om mee te doen aan deze giveaway beantwoord je met het onderstaande formulier de volgende vraag: Wat zijn de vijf voordelen van de Twistmop? 

Het antwoord vind je op thuisschoonmaken.nl onder het kopje ‘Vloeren schoonmaken en dweilen‘.

Deelname formulier

Uit alle goede inzendingen trekken we met behulp van de random generator een gelukkige winnares op 30 november. De uitslag wordt op 1 december a.s. bekend gemaakt op Huisvlijt.

Similar Posts

9 Comments

  1. Oeh, ik hoop ik hoop….ik heb een hekel aan dweilen namelijk. En het liefste doe ik het elke dag na het avondeten want het wordt me een partijtje plakkerig op de vloer met vier kleine knoeimonstertjes…

    1. Dan is de Twistmop echt handig voor je. Bij ons is de vloer na het avondeten ook nog steeds vies, ook al zijn mijn kinderen geen peuters meer.

  2. Zou dit dan DE oplossing voor mij zijn zodat ik (vanwege mijn handicap) niet meer afhankelijk ben van andere met dweilen….Ga de website nog maar eens goed bestuderen..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.