Tupperware koekjesdoos gepimpt: met voor en na foto’s!

Mijn koekjes blijven nu eindelijk vers en knapperig.

Maar die Tupperware koekjesdoos vond ik toch wel erg saai… Toen zag ik bij de Hema stickers om je fiets mee te pimpen. Ze kostten me 2,95. En dit is het resultaat!

De voor en na foto’s! Klik op het plaatje om de foto te vergroten.

En? Hoe vind je het?

Similar Posts

9 Comments

 1. Het is echt een leukere doos geworden :-) enne je huisvlijtblog ziet er ook al weer anders uit, mooi wel….
  Wissel je je woon/huiskamer ook met de seizoenen?

  1. Ik wissel de kussens e.d. inderdaad graag met de seizoenen. In het geval van dit blog, is het alleen een verandering in de kleuren. Ik kan met dit ‘theme’ uit 6 kleurcombinaties kiezen! En deze vond ik beter bij de herfst passen dan de vorige.

   Ik ben er dol op om mijn blogs een andere look te geven… Ik moet me vaak echt inhouden.

 2. Leuk! Heb je het hele sticker vel gebruikt hiervoor of heb je nog over? Want de vrek in mij vind € 2,95 best veel geld om een doosje te pimpen :)

 3. Ziet er vrolijk uit zo!
  Ik ben daar een heel rare in. Dit soort dingen vind ik bij een ander leuk, maar wil het bij mezelf niet. Dus ook geen met bloemen gepimpte fietsmand of allemaal frutsels en kleuren in huis. Ik houd ook niet van een moderne inrichting, maar van landelijk en dan liefst niet teveel spullen en niet teveel kleuren zonder dat het een saaie boel wordt.
  Afgelopen week bedacht dat ik in ons volgende huis in de woonkamer lichtblauw/zand en creme als kleuren wil. Lijkt me mooi in combinatie met onze donkerbruine bank en antieke (of antiek uitziende) spullen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.