Toch ben ik niet alleen!

toch ben ik niet alleenHet zal je maar gebeuren: woon je lekker op het platteland worden jij en je zus ontvoerd door een stel indianen! En vervolgens ook nog van elkaar gescheiden.

Dat is de plot van het boek ‘Toch ben ik niet alleen‘.

Mijn review vind je op mijn blog over boeken.

Similar Posts

5 Comments

  1. Het klinkt naar het waargebeurde verhaal van Mary Rowlandson (1636 – 1711), beschreven in ‘Narrative of the Captivity and Restoration of Mrs. Mary Rowlandson’, gratis te downloaden via Gutenberg.org. Zij was een getrouwde vrouw die door indianen werd ontvoerd, en uiteindelijk werd vrijgekocht door haar man. Waargebeurd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.