Tip voor gratis tijdschrift abonnement!

78acde9cbb5731e5185542c113168b76Ik houd van tijdschriften! De Linda, Flow, Genoeg, 1001 Woonideeën noem maar op. Meestal leen ik ze in de bibliotheek, of ik vraag een abonnement voor mijn verjaardag. Op dit moment hebben we hier thuis verder geen tijdschriftabonnementen meer.

Maar dat gaat binnenkort veranderen! Want er is een leuke actie van Alpro in samenwerking met National Geographic! Alpro en National Geographic hebben namelijk de handen in elkaar geslagen. Onder het motto: ‘We houden allebei van natuur, een duurzaam milieu en we hebben beiden interesse in de wereld om ons heen.’

Hoe werkt de actie van Alpro en National Geographic?

De actie werkt als volgt:

  1. Spaar 9 actie stickers. Je vindt deze actie stickers op de langhoudbare Alpro sojadrinks. Ze zijn er in de smaken: original, light, ongezoet, banaan, choco, macchiato, vanille en rode vruchten.
  2. Als je de 9 actie stickers bij elkaar hebt, ga je naar https://www.alpro.com/miniabonnement.
  3. Daar kies je  welk abonnement je wilt. Je kunt kiezen uit een abonnement op National Geographic Magazine t.w.v. € 15,75 of National Geographic Junior t.w.v. € 11,85.
  4. Vul de codes in. Je hoeft dus niets op te sturen!
  5. Klaar!

Je kunt de actiecodes inwisselen tot en met 31 mei a.s. Dus je hebt genoeg tijd om ze bij elkaar te sparen. Klik hier om meer te lezen!

Ik ga voor de junior versie, want die lijkt me leuk voor de kinderen. En ook handig voor spreekbeurten en werkstukken.

Welke kies jij? Klik hier om de twee abonnementen te bekijken.

Similar Posts

4 Comments

  1. Er zijn eigenlijk maar twee tijdschriften die ik leuk vind: de Ode en Genoeg. Daarnaast drink ik geen alpro. Dus voor mij gaat deze actie niet op :)
    Maar er zijn vast genoeg mensen die dit leuk vinden!

  2. Met die 9 actie zegeltjes heb je deze drie tijdschriften zelf al betaald, dus niks gratis! Ging het nu om een jaar abonnement van 12 nummers, ala….dan zou ik misschien wat vaker zo’n soja drankje ervoor aanschaffen maar nu niet..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.