Tip: Telfort Wisselkiosk met tijdschriften

telfort wisselkioskTijdschriften gaan van vaak van hand tot hand. Libelle’s gaan van moeder naar dochter, naar vriendin, naar buurvrouw, etc!

Zo krijg ik de Privé van mijn moeder, die ik doorgeef aan mijn voormalige buurvrouwen. En van een vriendin kreeg ik een enorme stapel Linda’s die zij weer van haar zus kreeg! Op die manier kun je elkaar aan gratis tijdschriften helpen.

Telfort Wisselkiosk: tijdschriften delen en uitwisselen!

Daarom vind ik de Telfort Wisselkiosk een leuk initiatief. De Telfort Wisselkiosk rijdt door Nederland, en staat vol tijdschriften. Als je jouw tijdschrift uit hebt, lever je het in bij de kiosk, en neem je weer een ander tijdschrift mee! Zo lees je heel veel tijdschriften, maar dan supervoordelig.

Rijk leven hoeft niet duur te zijn

En het motto van de Telfort Wisselkiosk is ook nog eens geweldig: ‘Rijk leven hoeft niet duur te zijn!’

Op de Facebookpagina kun je zien waar de wisselkiosk vandaag staat!

Denk ook eens aan een Blendle abonnement!

Leestip: Donald Duck opzeggen.

Welk tijdschrift zou jij inleveren, en welke zou je weer meenemen?

Similar Posts

14 Comments

 1. Leuk initiatief maar blijft dat niet beperkt tot de randstad? Vaak merk ik dat dit soort acties het oosten van het land niet halen. Dus ik hou het toch maar bij mijn oude systeem denk ik. Onder andere het doneren en vinden van tijdschriften in de algemene ruimte van de verdieping waar mijn appartement zich bevind. Met 13 bewoners, waarvan veel vrouwen ruilen we op die manier ook veel tijdschriften.

 2. Wat een leuk initiatief van de Telfort! :)

  ik heb toevallig vorige week een hele stapel oude Eva’s gekregen! Maar die bewaar ik nog even voor tijdens mijn ‘zwangerschapsverlof’ ;) Verder lees ik ook altijd graag de Libelle en de Vriendin…. En natuurlijk de tijdschriften Gelukkig met een klein budget en Genoeg! Misschien zou ik die juist er wel tussen willen zetten, zodat meer mensen met het consuminder-gedachtengoed in aanraking komen :)

 3. Het idee is erg leuk. De meeste tijdschriften kan je ook gewoon bij de bibliotheek lezen, daar hoef je geen lid voor te zijn. Wel als je ze thuis wilt lezen natuurlijk.
  Persoonlijk vind ik de meeste tijdschriften niet leuk, ze spreken mij niet aan. De enige tijdschriften die ik leuk vind zijn Genoeg en de Ode.

 4. Ik zou margriet,tuinieren, kijk inleveren en wellicht eens een genoeg eruit pakken :-)
  Maar hier heb ik die bus nog nooit gezien en fb heb ik maanden terug opgeheven en nog geen moment gemist.

 5. waarschijnlijk is dat weer iets wat eenmalig gebeurt en als ik het plaatje zo zie ,zijn het geen tijdschriften waar ik op zit te wachten,ik lees voornamelijk woon of tuinbladen. ik koop zelden tijdschriften en als ik ze koop is dat bij de kringloop of op een rommelmarkt en soms krijg ik ze wel eens, zelf geef ik ze aan een buurvrouw of ze gaan weer terug naar de kringloop

 6. Wat ik gelezen heb is niet meer geschikt om in te leveren want ik scheur en knip altijd van alles uit de tijdschriften. Favoriet zijn Flow en Daphne’s diary.

 7. Ik ben ook zo iemand die tijdschriften plunderd.
  recepten, creatieve ideeën en plaatjes en tekstjes voor m’n ATC-tjes.
  Ik koop ze zelden.
  Wel krijg af en toe een stapel bladen.
  En op vakantie gun ik me de luxe van een Flow en een Happinez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.