Tip: Gratis KEK mama

Ik houd van tijdschriften. Meestal vind ik ze wat aan de dure kant. Daarom leen ik ze graag in de bieb. Maar als zich een kans voordoet om er eentje gratis te krijgen, dan laat ik zo’n kans niet liggen natuurlijk!

Je kunt nu een gratis exemplaar van KEK mama aanvragen. De enige catch is dat je gebeld wordt na ontvangst. Maar ach, dat is maar eventjes.

Klik op het plaatje hier onder om er eentje aan te vragen.

300x250 Gratis KEK Mama

Similar Posts

5 Comments

  1. Dat vind ik interessant Daantje! Wat vond je er niet leuk aan? Is KEK mama te glossy? Te veel over celebrities?

   En zijn er tijdschriften voor moeders die je juist wel leuk vindt?

   1. Ik vond het inderdaad te glossy, vond het allemaal niet echt realistisch qua foto’s enzo, allemaal van die neppe gezellige gezinnetjes waarvan ik me zelfs afvroeg of het wel echte gezinnetjes waren of gewoon wat mensen / fotomodellen die bij elkaar waren gezocht.

    Ik vind sowieso de meeste mamma-bladen niet zo eigenlijk ;) Heb tijdens de bevalling een abo gehad op Wij Jonge ouders (gratis bij de blije doos) en ook daar vond ik weinig aan. Het ging altijd over drama-bevallingen, ruggenprik, pijnbestrijding etc. Ik kon me daar tijdens de zwangerschap totaal niet in vinden en ook erna nog niet trouwens ;)

    Ik lees nu de J/M, eigenlijk gaat dat over wat oudere kinderen, maar ik vind het wel echt interessant allemaal :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.