Thuisblijven als je man wil dat je gaat werken

Gepost September 30, 2014 in Huishoudelijk nieuws / 2 Comments

thuisblijfmoederIk interviewde Thuisblijfmoeder Marianne die fulltime thuis wil blijven bij haar zoontje. Haar man zou eigenlijk liever hebben dat ze op z’n minst een parttime baan zou nemen. Maar ‘Ik vertik het,’ zegt Marianne. De reden dat haar man dit wil is vooral omdat hij vindt dat het ‘zo hoort’.

Ik vond dit interessant, omdat de meeste partners van Thuisblijfmoeders er ook 100% achter staan.

Je leest haar verhaal op Het Moederfront.


2 responses to “Thuisblijven als je man wil dat je gaat werken

  1. Lijkt me eigenlijk best lastig dan… Ik ben blij dat Sander en ik daarin wél op één lijn zitten, want het lijkt me niet fijn als je man niet achter je keuze staat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.