Teveel koffie gedronken…

teveel koffieSoms neem ik nog een kopje koffie. Gewoon omdat het zo gezellig is. Maar als ik teveel koffie drink dan word ik helemaal rillerig en krijg ik een gestresst gevoel.

Op mijn blog over koffie schreef ik over het fenomeen teveel koffie.

Heb jij wel eens last van teveel

Similar Posts

17 Comments

 1. Nee, nooit. Komt denk omdat ik niet echt hou van koffie en sinds ruim een maand wél koffie drink, schijnt gezond te zijn (zonder suiker dan hè..) ….maar ik drink dus max. 4 kopjes, waarvan de laatste in de avond en die doe ik dan zonder cafeïne.

 2. Ik drink inderdaad 4 kopjes p.d.☕️☕️☕️☕️

  Als ik veel moet doen en ik neem koffie extra ga ik als een trein door het huis.
  Ben zo klaar van boven naar beneden .????

  Dus hulp nodig ,Zet lekkere koffie en klusje zo klaar????

  Ik weet maat te houden .
  Drink alleen meer koffie bij grote activiteiten om me zelf er toe te zetten☕️

 3. Drink eigenlijk nooit teveel koffie. Ik krijg zelfs flink hoofdpijn als ik even geen koffie drink. Dus ik drink elektrische dag minimaal 1 kopje en maximaal 4 per dag. Voel me hier heel goed bij.

 4. Zelden heb ik er echt last van…
  Een poosje geleden besloot ik om 22.30 uur nog een lekkere bak koffie te drinken, tja dat merkte ik met gaan slapen wel ;)

 5. In mijn studententijd was ik eens zo dom om in de avond cola te drinken, terwijl ik al heel veel sterke koffie had gehad. Tentamenstudie…Mijn hart sloeg op hol en ik werd angstig. Een serieuze caffeïnevergiftiging. Ik ging veel water drinken en naar een vriendin. Masr dit was angstig. Daarna altijd opgelet en de kopjes koffie geteld. Cola heb ik daarna nooit meer gedronken

 6. Ik ken dat gevoel heel goed. Ik heb dan zin om precies van de ene kant naar de andere kant te lopen. Zo weet ik dan geen blijf met mij zelf. Niet zo leuk.

 7. Ik drink erg weinig koffie. Vaak wordt ik er misselijk van, (en ik ben echt niet zwanger). Dan ben ik of de hele dag beroerd of ik geef alles over! Doe mij maar lekker thee of in de winter ‘s avonds een lekkere beker hete chocolademelk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.