Reacties

Welk boek heb je het laatst gelezen? + Huisvlijt Linkparty Reminder — 13 reacties

 1. Mijn laatste boek was Moordgids voor lieve meisjes van Holly Jackson.
  Het gaat over een meisje die door middel van een profielwerkstuk de onschuld van een dorpbewoner wil bewijzen. Dit zegt de bieb erover: "Vijf jaar geleden verdween in een Engels dorp de 17-jarige Andie Bell. Vlak daarna bekent haar vriendje Sal dat hij haar heeft vermoord en pleegt zelfmoord. Andie's lichaam wordt echter nooit gevonden. Pip (17) heeft altijd geloofd dat Sal onschuldig is. Ze besluit haar profielwerkstuk over de zaak schrijven, maar lukt dat zonder zelf gevaar te lopen?"

  Ik vond het een superspannend boek :)
  Vanavond ga ik beginnen in Dagboek van mijn verdwijning van Camilla Grebe.

 2. Ik heb net gelezen Shuggie Bain van Douglas Stuart. Ik vond het hele verhaal wel akelig met die aan alcohol verslaafde moeder. Vandaag begonnen aan De Wilde Stilte van Raynor Winn. Het eerste deel, Het Zoutpad, las ik met veel plezier, ben benieuwd. Groetjes, Annelies

 3. Ik heb maanden niet goed kunnen lezen, ben nu in traject van injecties en het gaat al wat beter.
  En ik heb een loeplamp gekocht zodat het vergroot wordt en meteen extra licht.
  Ben nu begonnen aan De Nachtroos van Lucinda Reiley

 4. Wat leuk om weer een keer mee te doen met de Linkparty. Ik heb mijn artikel over vogelgeluiden toegevoegd. Ik ben momenteel met twee boeken bezig. Namelijk het dagboek van Anne Frank en de thriller Bonuskind van Saskia Noort.

 5. Met fiets en tent naar de orient-van Gerard Monnink. Over een fietstocht in 1936. Hilarisch, spannend, avontuurlijk reisverhaal, met foto's, van twee Tukkers die elkaar in 1936 tegenkomen en zeggen, "Zeg, zullen we op de fiets naar de oriënt gaan?"
  "Ja is goed, zaterdag dan maar...."
  Dus vertrokken ze die zaterdag naar Palestina. Op de fiets.
  Het verhaal wordt nog beter. Hij ontmoette in Jeruzalem de vrouw met wie hij zou trouwen: Sefania, een lerares aan het hof van de Egyptische koning Faroek.

 6. Gisteren uitgelezen: De wintertuin van Jan Konst
  Geweldig goed en interessant boek over Duitse familie(s) vanaf de tijd voor de eerste Wereldoorlog tot voorbij de val van de muur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder