Tassimo: hoe bevalt zo’n ding nou?

tassimoIk was al een tijd lang nieuwsgierig naar de Tassimo. Dat is een koffieapparaat waarmee je ook thee en bijvoorbeeld chocolademelk kunt maken. Maar ik heb me altijd afgevraagd of alles dan niet hetzelfde gaat smaken.

Nou zou ik er natuurlijk eentje kunnen kopen om daar achter te kopen. Maar dan ga ik failliet! Dus wat een gelukje dat ik Angela tegenkwam, die wel wilde vertellen over haar ervaringen met de Tassimo!

Lees nu mijn interview met Angela over de Tassimo!

Similar Posts

2 Comments

  1. Hoi,

    Misschien een tip, ik kreeg de mediamarkt folder en daar hebben ze een dolce gusto machine voor 14,- * 50,- krijg je terug via krups dus het kost je in eerste instantie 64,-. Ik heb hem net besteld voor die 14,- wil ik het wel proberen. Er schijnen ook koffiecups van andere, lees goedkopere merken te zijn die in dit apparaat passen. Nou ja wie weet heeft iemand er nog wat aan.

    Groetjes Alice

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.