Tassentic… en giveaway

 

Behalve Uggs, heb ik nog een zwakte: tassen. Ook al heb ik een prima tas, toch staar ik verlangend naar enkele aantrekkelijke tas die ik zie.

Bijvoorbeeld toen ik via via op Ilja’s blog TikTas stuitte. Hierop presenteert Ilja tassen die ze zelf ontwerpt en maakt, en die echt geweldig zijn.

Maar omdat ik zuinigaan moet doen, heb ik mijn verlangen naar zo’n leuke tas omgezet in een intelligent interview met Ilja! Het resultaat kun je lezen op Het Moederbedrijf!

Win een tas van TikTas!

Maar het allerleukste komt nog: Ilja stelt een tas beschikbaar om weg te geven! Jullie kunnen dus zo’n geweldige tas winnen! Je kunt meedingen naar een TikTas tas door de vraag te beantwoorden. Uit alle goede antwoorden wordt 1 gelukkige winnares getrokken.

Laat anderen weten over deze giveaway!

Wil je Ilja helpen haar tassen te promoten, plak dan de button van deze giveaway op je blog, zodat nog meer mensen haar ontdekken!

IM000745

Wat is jouw zwakte?!

Neem een email abonnement!

Similar Posts

11 Comments

 1. Goedemorgen,
  tassen en schoenen,
  Ik zeg altijd ik zou het liefst bij elk kledingstuk een paar schoenen of laarzen en tas willen, helaas niet haalbaar voor mijn butget, maar ook beslist niet nodig
  Er naar kijken is ook heel erg leuk.
  Er is zoveel moois en creatief op de markt.
  Het nadeel van veel tassen is dat je steeds in en uit blijft pakken.

  Heb nog eens een goede bag-in-bag nodig,
  Ook een idee voor tik tas, mistte nl ook een fietstas, die zijn ook zo leuk en gezellig van tafelzeil en je kunt in het dorp/stad altijd je fiets terug vinden.
  Nog een tassen logje schrijven??
  Je schrijft leuke logjes.
  Fijne dag

  Groet

  Margje

  1. Oh, dat vind ik ook een goede! Ik nam laatste mijn ‘kleine tasje’ mee, en had vervolgens mijn portemonnee vergeten terug te doen in mijn ‘grote tas’. Het zou ideaal zijn als je een tas in een tas kunt doen.

 2. Wat een leuk idee, maar… ik doe niet mee. Ik heb de tassen gisteren allemaal stuk voor stuk bekeken en ze zijn echt geweldig.

  Maar er mag niets nieuws of 2de hands in huis komen van mij en dus
  ook niet een gratis tas! (het is te vol in de kasten en daar buiten).

  Veel succes met het tellen van de tassen!

 3. oh ja, een tassentik, die heb ik ook. Maar ik ben HEEL specifiek in wat ik wil, en dat is bijna altijd veeeeeel te duur voor mijn budget. Prachtige tassen bestaan er, en ik zou er wel een stuk vier nodig hebben. Terwijl eentje het budget al zou breken… Ik heb wel meegedaan, maar als ik win gaat de tas naar jou!

 4. Leuk! Vind de kindertassen ook erg leuk!
  De site staat nu onder mijn favorieten, leuk voor een verjaardag van één van mijn nichtjes (of dochters natuurlijk)!

 5. Oh wat een mooie tassen! helemaal mijn smaak. Ik doe dus graag mee met de give away! heb mijn antwoord al verstuurd. Nu ga ik weer ff verder bij dr snuffelen!

  Fijne dag vandaag, groetjes Anja

 6. Mijn zwakte is muziek. Op CD en ook bladmuziek. Of een fijn concert. Of lessen.
  Ik koop 10 x liever tweedehands kleding als dat me financiele ruimte geeft voor concerten of leskaart. Muziek luisteren kan gelukkig ook heel goed en voordelig via S.potify.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.