Reacties

Tasje maken van een t-shirt — 19 reacties

 1. Wat een idee een tasje van een shirt!! Wat zijn er veel creatieve mensen!
  Ik heb stoffen tasjes voor als ik ongesneden brood neem, nylon tasjes in de handtas, rieten boodschappentas, jute tassen van de AH voor als ik op de fiets boodschappen haal en in de fietstassen liggen ook plastic tasjes, want ik had er zoveel gespaard.
  Van Teunie heb ik een boodschappennet, die is ontzettend fijn voor naar de groenteboer en een paar boodschappen.
  Persoonlijk vind ik die vriendelijker dan een nylontasje, ondanks zijn leuke kleurtjes.
  Ik heb altijd boodschappentassen, -jes, - mandjes gehad!
  In sommige kledingwinkels hebben ze kleding zomaar willen meegeven, daar heb ik een hekel aan en vraag of ze de kleding in vloeipapier willen verpakken, ook in de boekenwinkel vraag ik of ze het boek of tijdschrift in papier of een papieren zakje willen verpakken. Beide ter bescherming van het artikel.
  En dan nog heb ik heel soms geen boodschappentas bij me!!

  • Ik krijg kleding nu ook vaak los mee inderdaad. Bij de Bristol en Hema bijvoorbeeld. Maar daar gebruik ik dan 1 van mijn vele nylontasjes voor.

   Maar laten verpakken in vloeipapier is ook een goede oplossing.

 2. grappig gedaan, maar ik heb er zelf niets mee.. Ik zou het shirt bij de hals en de mouwen dichtnaaien en dan aan de andere kant handvaten erin knippen en dat dan weer mooi naaien...

 3. Ik maak opvouwbare nylonzakjes van kapotte paraplu's. Na winderig weer zijn kapotte paraplu's regelmatig te vinden in de berm. Nylon is misschien minder milieuvriendelijk of een katoenen t shirt maar aangezien mijn 'stof' komt van afgedankte paraplu's is het toch milieuvriendelijk want ik recykleer de stof. Paraplustof is sterk en bovendien waterdicht (en dat laatste kan van een katoenen t shirt niet gezegd worden) Ik demonteer de paraplu, hergebruik de stof en het ijzer vliegt in het containerpark bij het 'oud ijzer'. Alles netjes gesorteerd....

 4. Dat is idd wel een hele handige manier.
  IK vind het idee ook leuk om voor een kinderfeestje te maken.
  Koop ik witte shirts, laat de kinderen ze versieren, knippen en knopen en ze hebben een leuke tas.
  Super leuk :D

 5. Super leuk en super creatief gedaan. kom er maar eens op. Zelf heb ik ook altijd wel van die opvouwbare tasjes in mijn tas. Ik ben er nu wel aan gewent dat je ze niet meer krijgt. Heel soms heel soms als het echt niet anders is neem ik nog een tasje . maar liever niet. vaak staan er ook voldoende dozen om je boodschappen in te doen. Ik ga dit eens met de kids maken.Shirts zijn er vaak genoeg. Kids groeien als kool.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder