Reacties

Egeltjes taart: voorbeeld en resultaat... — 15 reacties

  1. Hahah, geweldig toch????
    Ik bak af en toe weleens een cake, maar verder niet.
    Ik werk nl bij een hele lekkere banketbakkerij, dus waarom zou ik????

  2. Hij is wel heel grappig :-)
    Sinds we weer een oven hebben bak ik heel graag. Ik doe alleen niet aan decoreren. Beetje lastig hier met al die intoleranties. Een nicht van mij kan het echt geweldig. Zij heeft ook gedecoreerde taarten op bestelling verkocht.

  3. Haha! Wat leuk zeg. Ik bak ook wel eens taarten, maar ik probeer ook wel andere dingen te maken die ik op internet voorbij zie komen. Ook bij mij is het resultaat vaak heel anders dan op de foto. Maar ik hou mezelf altijd voor: als het smaakt of ik heb er plezier in gehad om het te maken dan is er geen probleem. ;-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder