Similar Posts

17 Comments

 1. hoe bedoel je misleidende term? Het is niet de bedoeling dat de kindjes thuis gaan studeren ;-)
  Als moeder begrijp ik dat het soms lastig is, maar als docent weet ik dat het ook hard nodig is! Overleggen/nieuwe dingen implementeren lukt gewoon minder goed na een dag lang kinderen in je klas te hebben gehad…

 2. bij de school van mijn dochter plakken ze de studiedag meestal precies 1 dag na een vakantie, dit is dus een kleine vakantie verlenging (teveel ouders hebben geklaagd en het heeft z’n vruchten af geworpen!)

 3. Dat de studiedag geldt voor de meesters en juffen daar ben ik nu ook achter. Maar toen ik nog een jong en naïef moedertje was, dacht ik heus dat Studiedag betekende dat mijn kinderen eens flink aan het studeren werden gezet.

 4. haha, ik begreep het eerst ook nooit! Bij ons plannen ze studiedagen zoveel mogelijk achter een vakantie. Dan heb je dus gewoon een dag langer vakantie. En dat is wel zo handig…..
  Ideetje voor bij jullie op school?

 5. Onze zoon heeft net 3 studiedagen gehad. Gelukkig dit keer voor de herstvakantie zodat ze 1 1/2 week vrij zijn geweest.

  Groetjes Isabelle

 6. Hoi Spaarvarkentje,

  mooi is die Chesterfiel hè?! Daar ben ik echt heel blij mee. Ik vond hem op Marktplaats voor 25 euro, anders deed de verkoper hem naar het grof vuil. De kussen zijn weliswaar niet origineel, maar ach, voor 25 euro ben ik er superblij mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.