Stoel van de Karwei met dierenprint

Gisteren had ik om 10 uur een koffie afspraak. Maar eerst moest ik mijn fiets van de fietsenmaker ophalen. Er was iets met de trappers. Het bleek dat ze helemaal vervangen moesten worden. Ik moest ruim 50,- neertellen!

In ieder geval was ik al om 9.45 klaar bij de fietsenmaker. Zo kon het gebeuren dat ik even naar de Karwei ging om de tijd te overbruggen. En daar zag ik toch een leuke stoel! Als het niet vanwege de prijs was, had ik hem gekocht! Kijk:

stoel van de karwei dierenprint

Eerlijk gezegd heb ik nog steeds zin om hem te kopen… Maar hij kost maar liefst 199,-.

14 Comments

  1. say
  2. VeggieMo
  3. VeggieMo
  4. Thea
  5. Lobke
    • Marja van der Plas
  6. grietje

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh