Persoonlijke huisvlijt

Stil

ruben en julianIk had voor vandaag eigenlijk een post over één van onze kippen, die zo’n rare rode kont krijgt.

Maar na de vondst van gistermiddag, waarmee een einde kwam aan de hoop dat Julian en Ruben nog leven, voelt dat niet goed. Ik kan niet eens begínnen me de pijn van hun moeder familie, en vrienden voor te stellen. Ik had stiekem gehoopt dat de vader de jongetjes ergens had ondergebracht, om hun moeder te straffen. En dat ze uiteindelijk in goede gezondheid zouden worden herenigd met hun moeder.

Sommige dingen zijn te erg voor woorden.

Op condoleance.nl kun je je medeleven betuigen aan hun moeder en familie.

Similar Posts

13 Comments

 1. Triest toch. Nu lees ik dat sinds 2009 dit gezin vader en zoontjes al bekend waren.
  Waarom doet een vader dit, zichzelf en de kinderen van het leven beroven. Dat kan alleen als je psychisch in de war bent. Dat is ook leven in een hel.

 2. Vreselijk, ik was er de hele nacht mee bezig.

  Ik had ook gehoopt dat de kinderen levend gevonden zouden worden, al was de kans heel klein. Zo erg voor de moeder en de nabestaanden.

 3. Als ik mij probeer voor te stellen hoe de moeder en overige nabestaanden zich voelen word ik kotsmisselijk. Wat een verdriet. Hoe moet je verder? Het lijkt zo zorgvuldig gepland om pijn te doen. Afschuwelijk. Alle reclames en andere tv kwamen na het bericht bij mij al keihard binnen. Een reclame over scheiden die ik niet eerder zag, een mooi wereld en mooie mensen commercial….pfff.

 4. Ik heb er vanochtend, toen ik las dat het de jongetjes toch waren, even een paar traantjes gelaten. Wat een wanhoop van die man om dit de moeder maar ook zijn nabestaanden aan te doen. Zo triest.

 5. echt vreselijk zeker als je beseft en ook in het nieuws leest dat dit geen op zichzelf staand geval is, het gebeurt niet alleen in nederland ,hoorde op het nieuws ook over een zelfde gebeurtenis in frankrijk. we horen er niet voor het eerst iets over en hat zal helaas ook niet de laatste keer zijn . triest , triest,

 6. Zolang we niet weten wat de achtergrond is, kun je niet beoordelen wat de motieven van de vader geweest zijn.
  Wilde hij anderen bewust pijn doen?
  Of wilde hij in zijn verwarring juist voorkomen dat zijn kinderen pijn zouden lijden.
  Want dat laatste is toch vaak een reden waarom mensen die hun leven beeindigen dat wat hen het dierbaarste is meenemen.

  Ik kan me met geen mogenlijkheid voorstellen waar de moeder de afgelopen dagen doorheen is gegaan.
  Dit gun je niemand.

 7. Ik moet ook al de hele dag aan de moeder denken. Hoe kun je zo’n onmenselijk verdriet met je meedragen? Ik zou helemaal gek worden van verdriet.

  Ik heb vorige week een blog gepost zodat iedereen zich aanmeldt voor het ontvangen van Amber Alerts. Hoe meer mensen deze ontvangen, hoe groter de kans dat in geval vermissingen het tot een oplossing komt. Helaas zouden deze twee knulletjes er nooit meer zijn gered. En dat vind ik misschien naast het verdriet van de moeder ook zo erg: wat hebben die twee kleine ventjes wel niet moeten denken en een angst moeten doorstaan. Iemand die je zo vertrouwt en die je dan zo iets aan doet. Dat vind ik dus een vreselijke gedachte.

 8. Hier in België werd het ook erg gevolgd.
  Het is een drama, maar iemand die zelfdoding doet ziet en voelt alleen zijn eigen pijn. En denken meestal niet meer logisch. Wellicht dacht hij dat het voor de jongens beter was zo. Ik denk niet dat het als straf voor de moeder was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.