Spuuglelijke kinderbroek

Ik weet dat veel mensen Uggs superlelijk vinden. Of laarzen met bloemetjes.

Maar nu is er iets in de mode waar ik dan weer helemaal niks van snap. Een spuuglelijke tijgerbroek. Zet je schrap, want hier komt ie:

leeuwenbroek
Met een blasé kijkend model

Blijkbaar is het ding overal binnen no time uitverkocht. En als je er eentje op marktplaats aanbiedt, kun je er praktisch de nieuwprijs voor vragen. Van narigheid reserveren moeders de broek zelfs om hem niet mis te lopen. De broek is een hit op Instagram en wordt genoemd als ‘musthave voor fashionable moeders’.

Door dat laatste weet ik al wat er bij mij fout gaat… Ik ben niet fashionable.

Raad eens hoeveel dit lelijke ding kost? Voor mij valt hij in de categorie: al gaf je me geld tóe, dan zou ik hem nog niet kopen.

Similar Posts

33 Comments

 1. Je hebt gelijk wat een super lelijk ding. Mensen zijn soms net kuddedieren, omdat het in de mode is dan zou je het moeten kopen. Als ik iets mooi vind is naar mijn idee belangrijker dan of het in de mode is.

 2. Tja … doe mij dan maar uggs, tricot rokken en bloemetjeslaarzen hoor ;-)
  Als ik kinderen zou hebben, zou ik ze er ook niet in laten lopen als ik geld toe zou krijgen! Maar het zou me niets verbazen als het ding meer dan 100,- euro kost, en blijkbaar hebben mensen het ervoor over.

 3. Dat is zelfs niet mooi van lelijkheid! Kinderen met een ongezonde norse kijk is een trend in de kinderkledingreclame. Nou ja, de vermeende hippe merken dan. Jammer om je op die manier te onderscheiden. Ze zien er uit als te magere en te jonge catwalk modellen. En niet meer als kinderen.

 4. …als ik zo’n broek aan moest doen van mijn fashionable moeder zou ik haar aangeven wegens geestelijk wreedheid :-)

 5. -proest- ik verslik me hier ook al! Mijn zoons krijgen dus deze ook NIET aan, never nooit niet!

  Persoonlijk ben ik wel van de bloemetjes laarzen en bloemetjes tas; maar dan ook als enige ding met bloemen/prints wat ik opdat moment draag. Ben idd geen kuddedier, en dan koop ik heel soms wel wat met een printje en loop er jaren later nog mee rond (in your face fashionplatoon!) ;-)

  Deze broek… eh… geen woorden voor – kuch -, zou deze gratis nog niet willen.

 6. Wat een afschuwelijke broek! Logisch dat dat kind zo kijkt! Je zal maar met zo’n broek over straat moeten ;-)
  Hij zal waarschijnlijk ook nog eens abnormaal duur zijn.

  1. LOL Grietje. Zo had ik de blik van dat kind nog niet geïnterpreteerd. Ik dacht dat er arrogantie en zelfingenomenheid schuil ging achter zijn blik. Maar misschien is het wel ellende!

 7. Hey Nicole,

  Ik vind UGGs lelijk al draagt mijn dochter ze met plezier en ze is vijftien.
  En zelf heb ik laarsjes met blaadjes op :-). Die zitten lekker makkelijk.
  Ook van die losse printbroeken. Nooit had ik gedacht die te dragen, maar ik draag ze toch. Die zitten zoooo lekker.

  Ik zal wel een aparte smaak hebben want hoewel ik bovenstaande nog niet heb zien voorbij komen in de winkel vind ik die broek helemaal niet lelijk, maar net stoer !!
  Reserveren zou ik hem wel niet doen. Uitverkocht is uitverkocht !!
  De dierenprints zijn nu erg in. Dat klopt. Tijgers, leeuwen, …maar dat was meer dan tien jaar geleden ook al het geval hoor.
  Alleen was het toen meer kinderachtig. Een gele leeuw op een T-short of een hondje ;-). Nu zijn de prints échter. En inderdaad erg in de mode, maar moest ik iets lelijk vinden zou ik het mijn kind niet laten dragen.
  Wat ik lelijk vind voor kinderen?
  Alles van Studio 100 (Plop, Mega Mindy, K3, …), maar ons kinderen hebben daar wel dingen van omdat ZIJ dat zelf zo graag willen, maar ik kies meestal wanneer ze DAT dragen. Op kamp enzo :-).
  En ook kledij met geen gewone tekst op , maar zo van High School 1986, LA Sport of Basketbal Club, …. Dan heb ik liever dat er op een T-shit staat: Never grow up !!
  Wat ik ook supermooi vind is de retro look of vrolijke jurkjes met vogeltjes en veel kleur.

  Smaken verschillen nogal denk ik.
  Ik had het er al eens over in een blogbericht: Typisch IK. Hoe ik meestal dingen mooi vind die vele mensen lelijk vinden (haha). Het is niet opzettelijk. Ik heb geen smaak en geen stijl.

  Amen.

 8. Mijn middelste zoon vindt deze broek super cool. Hij is dan een apart karakter. Hij houdt van nogal flashy kledij. Hij heeft zelfs een knal oranje broek.

 9. En met een kruis dat binnen de kortste keren de scheurt, omdat je er mee achter je fietszadel blijft haken, en waarmee je niet kunt rennen :-D

 10. Ik ben nu toch wel benieuwd wat de broek kost?
  Al vind ik het bij voorbaat al te duur voor zo’n lelijk ding.

 11. Krijg je die harige armpjes als je zo’n broek draagt.
  En wat kost het nou zo’n broek?
  Maar die bloemetjes kaplaarzen eronder zou nog stoerder staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.