Nieuwe spiegel voor in de keuken

TV in de keuken

Toen we naar het platteland verhuisden, hingen we een tv in de keuken op. Daar keken destijds de kinderen Spongebob en dergelijke.

Maar de kinderen werden ouder, en we kregen glasvezel op het platteland. Daardoor verloren we spontaan alle zenders op de tv in de keuken. Steeds vaker betrapte ik mezelf op de gedachte:

We kunnen de tv in de keuken net zo goed weghalen. Hij wordt toch nooit meer gebruikt.’

TV wordt steeds overbodiger?

Door de moderne technologie, en het feit dat iedereen smartphones heeft, worden tv’s steeds minder belangrijk. Zelfs als iemand iets wil kijken in de keuken, dan kan dat prima op een smartphone. Dus hebben we de tv in de keuken van de muur geschroefd. Wat restte was een lelijke plek aan de muur. (Zie foto bovenaan deze post.)

Spiegel gekocht

Gisteren was ik in Varsseveld om nieuwe boeken te halen voor de mevrouw aan wie ik ben gekoppeld via Boek aan Huis. Nu je geen afspraak meer hoeft te maken, liep ik ook even binnen bij de Action. En daar zag ik een spiegel! Na enige aarzeling besloot ik dat hij heel geschikt zou zijn voor de lelijke plek in de keuken. Hij is landelijk en hij lijkt net op een raam.

Eenmaal thuis bleek hij gelukkig inderdaad een succes. Kijk maar:

Spiegel Action

Weg is de lelijke beschadigde plek! Bovendien geeft hij een fijn ruimtelijk effect.

Ik ben er helemaal blij mee!

P.S. De spiegel kostte 4,99 bij de Action.

Zie ook mijn post Keuken interieur ideeën.

Similar Posts

21 Comments

 1. “Mijn keuken is mijn trots” dat zie ik hangen. Vroeger bij ouders thuis hingen daar de handdoeken en theedoeken achter. Leuke spiegel!.

 2. Bepaalde dingen zie ik toch liever op een groot scherm. Dat de televisie niet meer zo belangrijk is zoals vroeger voordat internet er was is een feit.
  Succes met die spiegel.

  1. Ja, maar eindeloos naar een scherm turen is een belangrijker tijdverdrijf dan ooit eerder.

 3. Oh wat leuk zeg! Tv’s worden echt een beetje overbodig ja.. wij hebben nog wel een tv in de keuken, mijn moeder kijkt vaak het nieuws op tv voordat ze naar werk gaat

 4. Tv kijken we soms want daar zijn mooie films die mijn wederhelft en ik graag kijken al word ik soms wat kwaad als men zegt Meer voor Mannen” want ik hou ook van goede films. En vele vrouwen kijken ook hoor naar deze zender. Daarbij heb mijn man eens zelf een spiegel gemaakt van wasknijpers en is een ronde .Ben daar supertrots op. Gewoon een ronde spiegel kopen en deze op een plaat maken met wat ruimte en dan de knijpers erom heen plakken en een mooie kleur verven. In de gaatjes doe je dan een klinknagel en doe je dan ook verven in eigen kleur. Misschien deel ik dit eens op mijn website. Dan kan je deze ook eens zien.

 5. De spiegel is een leuke en snelle oplossing om de gaten te verbloemen.
  TV kijken doe ik niet veel, gisteren ging deze na 1,5 uur alweer uit. Hans

 6. en dat heb je goed opgelost

  TV kijken doe ik minder dan vroeger

  nu we zowat 60 zenders hebben, is de kwaliteit omgekeerd evenredig met de kwaliteit

  groeten

 7. Ik reed hier vanmorgen langs de Action. Niet te geloven, zeker een rij van een meter of tien, en dat in de stromende regen… TV kijken kan ik heel goed op mijn PC en Laptop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.